Nespresso World Explorations

Met Nespresso kan elke koffieliefhebber genieten van een fantastische reiservaring die zijn smaakpapillen verwent en zijn kennis van het bruine goud bijspijkert. Het gamma World Explorations bestaat momenteel uit de intense Cape Town Envivo Lungo en Stockholm Fortissio Lungo, en de meer evenwichtige Vienna Linizio Lungo en Tokyo Vivalto Lungo. Deze prachtige collectie wordt uitgebreid met twee nieuwe capsules, Shanghai Lungo en Buenos Aires Lungo, waarvan de blends geïnspireerd zijn op de typische smaakprofielen van de Aziatische en Zuid-Amerikaanse steden waarnaar ze genoemd zijn. Het nieuwe assortiment slaagt erin de essentie van koffiesoorten uit de hele wereld te vatten en weer te geven – van hun aroma tot hun rituelen, en van hun intensiteit tot het gevoel dat ze bij de koffieliefhebber opwekken.

Ontdek het gamma ‘World Explorations’

World Explorations Shanghai Lungo – In China wordt steeds meer koffie gedronken. In navolging van de groeiende cafeïnetrend bedacht Nespresso Shanghai Lungo, een licht geroosterde mix van Keniaanse, Chinese en Indonesische Arabica. Om optimaal te profiteren van de fruitige en subtiel zurige smaken van de koffiebonen en uit respect voor de lokale tradities, geniet je van deze nieuwe koffie in een grote kop.

World Explorations Buenos Aires Lungo – Een koffieblend als knipoogje naar de Argentijnse culinaire scene, waar dynamisme en zachtheid hand in hand gaan. De Buenos Aires Lungo is een melange van delicaat gebrande Colombiaanse Arabica en Oegandese Robusta met toetsen van granen en zoete popcorn. Als eerbetoon aan de liefde van de stad voor grote koppen zoete en romige koffie, raadt Nespresso je aan een royale wolk melk en een flinke schep suiker toe te voegen.

World Explorations Cape Town Envivo Lungo – De Cape Town Envivo Lungo weerspiegelt de liefde van Zuid-Afrika voor Aziatische koffie en combineert Indische Arabica en Robusta tot een intense, krachtige lungo met bittere en houtachtige noten. Verzacht de gebrande smaken van deze koffie met een beetje melk, zoals echte Zuid-Afrikanen het doen.

World Explorations Stockholm Fortissio Lungo – De Stockholm Fortissio Lungo neemt je mee op een ontspannen wandeling door de straten van Stockholm. Het typische aromatische profiel van Zweedse koffie wordt verkregen door een mix van Indiase Malabar en Colombiaanse Arabica. Deze koffie is intens en zoet met een hint van bitterheid. Om als een echte Zweed van dit kopje te genieten, serveer je hem met een bord kaneelbroodjes.

World Explorations Tokyo Vivalto Lungo – Japanners houden van rijke koffiesoorten met verfijnde en perfect uitgebalanceerde aroma’s. Nespresso hield rekening met hun voorkeuren en stelde Tokyo Vivalto Lungo samen, een perfecte mix van verfijnde Ethiopische en Mexicaanse Arabica die een complexe, bloemige koffie met een zweempje zurigheid geeft. De koffie kan zwart gedronken worden en om echt te genieten neem je best voldoende tijd.

World Explorations Vienna Linizio Lungo – Nespresso’s Vienna Linizio Lungo is geïnspireerd op de traditionele Weense koffie en combineert zorgvuldig geroosterde Braziliaanse en Colombiaanse Arabica tot een blend met uitgesproken aroma’s en mouttoetsen. Voor een authentieke ervaring drink je deze lungo met wat extra heet water en een lekker stuk taart erbij.