Nieuw schepijs van OLA

De OLA familie breidt uit met een nieuw assortiment in schepijs, bestaande uit 4 nieuwe heerlijke producten! OLA Vanille om te delen met het ganse gezin of OLA Disney om de kinderen extra blij te maken, er is voor elk wat wils!

Hoog tijd om dit heerlijke vanille ijs met romige textuur door het hele gezin te laten proeven en er alle harten mee te veroveren. Dit is het perfecte dessert om met elkaar te delen en om iedere moment extra feestelijk te maken!

Voor grote gezelschappen of gezinnen die graag wat meer lekkers verorberen is het OLA vanille schepijs ook verkrijgbaar in XL formaat van 1,8 liter.

Speciaal voor ouders die hun kinderen willen plezieren met een verrassend tussendoortje lanceert OLA ook twee nieuwe Disney producten! Verwonder je kinderen met ijs van hun favoriete Disney held(in)! Elk ijs komt in een leuke vorm en met toppings voor een toffe dessert ervaring. Welke kies jij om je kinderen blij mee te maken… Het Frozen ijs in vanillesmaak met toppings van sneeuwvlokjes? Of die van Spider-Man met chocolade- en aardbei ijs in spinnenvorm en afgewerkt met biscuitbolletjes? Ze zullen hun vingers aflikken, dat is zeker!