Norvia: De wetenschap achter natuurlijke voeding

De producten van Norvia, ontwikkeld door Dr. Lars Hoie MD-PhD op grond van drie decennia intensief wetenschappelijk onderzoek en klinische proeven, leveren aanzienlijke en ongeëvenaarde voordelen op het gebied van gewichtsverlies, gezondheid en welzijn. Norvia combineert het beste uit de natuur en de wetenschap en stelt u daarmee in staat om een fitter, gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Norvia Weight Loss is een complete maaltijdvervangende shake. De producten van Norvia® zijn uitstekend wetenschappelijk onderbouwd en behoren tot de kwalitatief hoogwaardigste in de markt. Verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: Ijsvanille & Arctische chocolade.

Actieve ingrediënten & eigenschappen

De formule bestaat uitsluitend uit natuurlijke plantaardige ingrediënten (natuurlijk geëxtraheerde soja eiwitten, sojavezels en sojafosfolipiden) waardoor het gemakkelijk door uw lichaam opgenomen wordt en voor bewezen positieve gezondheidseffecten zorgt.

Voordelen

Norvia Afslankshakes zijn geschikt om snel af te vallen, maar kunnen ook goed deel uitmaken van een gevarieerde en gebalanceerde voeding als onderdeel van een duurzame gezonde levensstijl.

De unieke voedingsformule is gebaseerd op de meest recente wetenschap. Klinische studies naar VLCD’s (Zeer Caloriearme Diëten) tonen aan dat de ingrediënten in de producten van Norvia door hun specifieke samenstelling bij kunnen dragen tot een betere cardiovasculaire gezondheid, een lager cholesterolgehalte, een lagere bloeddruk en een verlaagd risico op hart- en vaatziekten.

De shakes zijn speciaal ontwikkeld om tijdens het afvallen de spiermassa te behouden en zorgen voor vernieuwde energie omdat het alle essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen bevat die uw lichaam nodig heeft.