Oasis Aquafruit Multivruchten

De Oasis Aquafruit-familie breidt uit! Na Oasis Aquafruit Appel-Aardbei hebben we het genoegen je de komst van Oasis Aquafruit Multivruchten aan te kondigen, een nieuw fruitwater met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De nieuwkomer bevat enkel bronwater en fruit – veel fruit! – en geen toegevoegde suikers, zoetstoffen of bewaarmiddelen. Dit fruitrijke drankje zal bij iedereen in de smaak vallen, zowel bij kinderen als hun ouders!

Water, fruit en…

… nog meer fruit! Omdat je tenslotte niets anders nodig hebt om een licht en dorstlessend drankje te maken. Toegevoegde suikers of andere zoetstoffen zijn er niet! De suiker die van nature in het fruit aanwezig is, volstaat immers ruimschoots om Oasis Aquafruit Multivruchten zijn verfrissende smaak te geven.

Dit is de reden waarom de samenstelling van Oasis Aquafruit Multivruchten zo eenvoudig is:

46% fruit. Mooi rijpe appelen, ananas, passievrucht, citroen en acerola laten zich van hun beste kant zien om een onweerstaanbare smaak te geven!
53% bronwater. Om het drankje heerlijk fris te maken.
En de laatste 1%? Extracten van fruit, groenten en planten zoals citroen of saffloerbloem om het fruitwater zijn stralende kleur te geven! En een vleugje natuurlijke aroma’s voor de smaak.

En hoe smaakt dat dan?

Een dorstlessend drankje dat voor 100% samengesteld is uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Je zult zijn lichte smaak al snel niet meer kunnen missen, omdat er geen suikers werden toegevoegd en het drankje dus bijzonder caloriearm is. Je kan het heel de dag zonder schuldgevoel drinken! Fruitastisch, toch?

Genieten in twee formaten

De sympathieke, kleine mannetjes van Oasis Aquafruit Multivruchten begeleiden je een hele dag lang, op school, onderweg of bij het sporten. De twee handige flessen – 1,2 l en 20 cl met sportdop – passen perfect in elke boekentas of sporttas. Net als Oasis Aquafruit Appel-Aardbei is Oasis Aquafruit Multivruchten een ideaal alternatief voor wie zijn kinderen een zowel fris als heerlijk drankje wil serveren. Een fijn én fun alternatief dat ongetwijfeld snel hun lievelingsdrankje wordt!

Oasis Aquafruit is vanaf midden maart in de supermarkt beschikbaar in een 1,2 liter-formaat (€ 2,38) en als pack van vier flesjes van 20 cl (€ 3,33).