Op reis met Nespresso

Met het nieuwe Master Origins assortiment nodigt Nespresso doorwinterde coffeeholics uit om exceptionele koffiesoorten uit de meest afgelegen streken ter wereld te ontdekken. Telkens zorgvuldig geteeld met behulp van lokale ambachtelijke technieken.

Wat als de schoonheid van Indonesische oerwouden, Ethiopische hooglanden of Costa Ricaanse meren op je smaakpapillen te proeven was? Het nieuwe Master Origins gamma van Nespresso laat je vanuit je zetel de rijkdom en kracht van de beroemdste koffiesoorten ter wereld ontdekken. Het originele assortiment kwam reeds in 2018 op de markt, maar vandaag onthult Nespresso enkele nieuwe smaken: de Limited Edition Master Origin Aged Sumatra (voor Original machines) en twee melanges geïnspireerd door Ethiopië en Costa Rica (voor Vertuo machines).

Het Master Origins assortiment is samengesteld met respect voor lokale ambachtelijke tradities en bereid volgens de regels van de kunst. Zo krijgen coffee lovers de kans om een echte smaaksensatie uit verschillende uithoeken van de wereld te beleven.

Door zich onder te dompelen in de kennis en ervaring van lokale koffieboeren, maakt Nespresso er een erezaak van om de meest representatieve koffieblend uit een regio aan te bieden. De specifieke aroma’s van deze koffies resulteren dus niet enkel uit een zorgvuldige bonenselectie, maar ook uit ambachtelijke technieken die reeds eeuwenlang in stand zijn gehouden. Elke koffiesoort uit het Master Origins assortiment is dan ook in nauwe samenwerking met producenten uit de respectievelijke streken tot stand gekomen. Kortom, een ongeziene blend van authenticiteit en vakmanschap, om met één druk op de knop van te genieten.