Papa’s slow coffee box

Dat papa’s echte superhelden zijn, weten we al langer dan vandaag. Gun je vader een welverdiende pauze van al dat superheldenwerk met een heerlijk kopje koffie! Koffie ’t Molentje stelde speciaal voor Vaderdag een verwenpakket samen met een heerlijk, op ambachtelijke wijze gebrand proefpakket koffie, een Aerobie Aeropress, een Able herbruikbare Aeropress filter, en twee matching koffietassen. Met dit pakket schenk je je vader een rustmomentje in coronatijden, en bovendien steun je lokale ondernemers mee. So much love in a cup!

De originele ‘Papa’s slow coffee box’ van Koffie ’t Molentje bevat:

Een proefpakket koffie
Een Aerobie Aeropress met een Able herbruikbare Aeropress filter waardoor je ook thuis de allerlekkerste koffie zet. Met de Aeropress, een handzame koffiemaker maak je waar je maar wil in een handomdraai zelf heerlijk vers gezette koffie. Ideaal dus voor onderweg!
2 koffietassen met ondertassen van het Koffie ’t Molentje om samen te genieten van een kopje ambachtelijke koffie.

“Veel vaders starten hun dag met een heerlijk kopje koffie om op gang te komen. Neem deze Vaderdag tijd voor een gedeeld rustmomentje bij het Papa’s slow coffee box pakket van Koffie ’t Molentje. Bovendien steun je er lokale ondernemers mee, dat maakt het gebaar des te hartverwarmender”, aldus Laurent Destrooper, zaakvoerder van Koffie ’t Molentje. Dit verwenpakket van Koffie ’t Molentje is verkrijgbaar aan 49 euro in de webshop, in de winkel in Langemark of in de belevingswinkel van de ambachtelijke koffiebranderij in Roeselare.