Perrier x Murakami Limited Edition

De nieuwste PERRIER® x MURAKAMI Limited Edition is nu ook in ons land verkrijgbaar. Momenteel worden de glazen 33cl flessen van de PERRIER® x MURAKAMI Limited Edition verkocht in de betere horecazaken die PERRIER® schenken en de glazen 75 cl flessen in een selectie drankcentrales. Vanaf 2021 zal, naast de glazen flessen, ook het volledige PERRIER® Original assortiment de Murakami kleuren en designs dragen. Murakami treedt met deze beperkte editie in de voetsporen van wereldberoemde kunstenaars zoals Andy Warhol en Salvador Dalí.

Murakami wordt beschouwd als een van de belangrijkste Japanse kunstenaars van onze generatie en is een superster van de Japanse hedendaagse kunst. Zijn omvangrijke en gevarieerde werk belichaamt de ontmoeting tussen cultuur, geschiedenis en kunst, waarbij de werelden van de commerciële kunst en de schone kunsten versmelten en de grens tussen hoge en lage cultuur wordt opgeheven.

Murakami is het meest bekend om zijn lachende bloemen en zijn vrolijke en speelse verbeelding. Hiermee geeft Takashi Murakami extra kleur en plezier aan de iconische groene flessen van PERRIER®. Op de glazen 33cl flesjes staan ook de twee favoriete personages van de kunstenaar, Kaikai en Kiki. Zij spelen de hoofdrol in een 30 seconden durende animatiefilm die met Takashi Murakami werd geproduceerd.