Piper-Heidsieck X David Doran

Op naar een zomer vol zon, zee, bubbels en warme herinneringen. Piper-Heidsieck en gerenommeerd Brits illustrator David Doran hebben samen een champagne geschenkset gecreëerd voor jouw welverdiende zomergenot. De ultieme vakantie-drank doet het Champagnehuis je dit keer cadeau in de vorm van een limited-edition geschenkdoos.

Net op tijd gelanceerd om in je koffer te stoppen en dus zo jouw favoriete reispartner te worden deze zomer. Piper-Heidsieck ging in zee met illustrator, David Doran, om samen een seizoensgebonden champagne geschenkset te creëren. Op deze manier brachten ze de meest iconische zomer-illustraties tot leven. ​

Sprankelende geschenkdozen

De samenwerking van Piper-Heidsieck en David Doran weerspiegelt een eigentijds ontwerp van een jonge, gedurfde kunstenaar. Het design kenmerkt zich door de rijke geschiedenis van het merk, die al is ontstaan bij de oprichting in 1785. Voor eindejaar zal er trouwens opnieuw een originele geschenkdoos uitgebracht worden door Piper-Heidsieck en David Doran.

Exotisch genot

In de geschenkdoos vind je de Piper-Heidsieck Cuvée Brut: een sprankelende, elegante en frisse champagne die wereldwijd gekend is. Proef de subtiele citrusvruchten, afgewisseld met aroma’s van geroosterd brood, amandelen en munt. Deze drank bestaat uit een mix van een lichte Pinot Noir (50%) aangevuld met Meunier (30%) en Chardonnay (20%). What’s there not to like?

David Dorans artistieke pracht

De kunstenaar achter het ontwerp, David Doran, groeide uit tot het boegbeeld van de Britse illustratie. Geïnspireerd door zonnige stranddagen en zwoele zomernachten, nemen zijn illustraties je mee op een heerlijke reis naar je favoriete oase aan zee.

Met traditionele druktechnieken en de esthetiek van klassieke reisposters als muze, creëert David steeds een gevoel van traditie en erfgoed in zijn werken. Dit maakte David de ideale kandidaat voor dit ontwerp. Volgens Piper-Heidsiecks General Manager bij Benoit Collard doet zijn limited-edition geschenkdoos je een zomer lang verlangen naar het vloeibare goud. ​

De samenwerking met David was daarom ook een ongelofelijke meerwaarde voor de levendige persoonlijkheid van het Champagnehuis. Zo creëerden ze samen een gedurfde weerspiegeling van Piper-Heidsieck waar ieder champagne aficionado van geniet. Op naar een zomer lang klinken!