SAVEME: water voor een betere wereld

Met SAVEME komt een gloednieuw watermerk op de markt dat in niets te vergelijken is met de gekende watermerken. Nooit was water drinken zo cool. De 100 procent recycleerbare en dus duurzame blikjes van SAVEME zijn stuk voor stuk canvassen vol ideeën om van onze wereld een betere plek te maken. Met SAVE M(other) E(earth) drink je niet alleen verfrissend Oostenrijks Alpenwater. Je zegt tegelijk ‘nee’ tegen toegevoegde suikers én plastieken verpakkingen. En je steekt op een hippe, maar duidelijke manier je hand op voor een betere wereld.

Het plat- en spuitwater van SAVEME is verkrijgbaar via de webshop en valt op door de hippe branding, maar er zit meer achter de kleurrijke blikjes van dit nieuwe watermerk. Het hele verhaal staat in schril contrast met dat van de klassieke watermerken. SAVEME is meer dan gewoon ‘een watertje’.

Als een credible street brand die staat voor positieve impact wil SAVEME vooral aan de jonge generatie een oplossing bieden voor hun bezorgdheden en mening. Het lifestylemerk biedt al wie dat wil een canvas om de creativiteit de vrije loop te laten. Via de website van het disruptieve watermerk kan iedereen een ontwerp maken van zijn of haar ideale blikje (met positieve boodschap voor een betere wereld). Via social media kan je dan je eigen ontwerp de wereld insturen en anderen hiermee inspireren. SAVEME is nog meer dan een kanaal om ideeën rond een betere wereld kenbaar te maken. De meest creatieve designs zullen te zien zijn op de website en maken zelfs kans om op een bepaald moment ontwikkeld en verkocht te worden via de webshop.

Supergezond en verfrissend

SAVEME zorgt zelf ook voor een betere, gezondere wereld. Het water uit de Oostenrijkse Alpen is een koel/cool alternatief voor de vele gesuikerde dranken. Het zuiver bergwater (beschikbaar in plat en bruis) heeft een pH-waarde van 7,9+, dat is een alkalisch rijk mineraalprofiel met precies de juiste elektrolyten die ons lichaam nodig heeft. Het water van SAVEME is een natuurlijk product zonder kunstmatige toevoegingen. Supergezond en mega verfrissend.

100 procent recycleerbaar

Ook de verpakking is heel bewust gekozen. Blik is 100 procent recycleerbaar. Al wie voor SAVEME kiest, zegt zo ‘nee’ tegen de grote afvalberg van single use plastic bottles en de PET flessen die alle concurrenten aanbieden. SAVEME sponsort ook The Ocean Cleanup, een organisatie die zich dagelijks inzet om plastiek uit de oceanen te filteren. Een deel van de omzet gaat integraal naar deze organisatie.

Hippe sweaters en mutsen

Naast het blik als creatief canvas biedt SAVEME ook hippe merchandise aan waarmee je je engagement om onze aarde te beschermen voor iedereen zichtbaar kan maken. Op de website kan je er een duurzame street style collectie terugvinden, gaande van sweaters en sweatshirts gemaakt uit 100 procent organisch katoen, beanies in verschillende kleuren tot unisex sokken. Volledig binnen de gedurfde stijl van SAVEME. Op die manier draag je een ‘ecologisch steentje’ bij aan het productieketen.