SodaStream DUO als ultieme kerstgeschenk

‘Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Van brood tot soep, we maken alles zelf met duurzame ingrediënten. Natuurlijk mogen dan ook zelfgemaakte bruisende drankjes niet ontbreken op de (feest)tafel. Bereid met puur kraantjeswater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, aan te pasen naar ieders smaak. Verras je familie of vrienden dit jaar met de SodaStream DUO, te gebruiken met zowel een stijlvolle glazen karaf als een herbruikbare plastic fles.

Met het SodaStream DUO-bruiswatertoestel heb je in luttele seconden een fles fris bruiswater op tafel. Het apparaat is draadloos, dus je kunt hem overal neerzetten. Geen overbodige luxe wanneer je aan het koken bent en alle ruimte kunt gebruiken. Een SodaStream-bruiswatertoestel werkt met een CO2-cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt.

DUO komt met een glazen én een herbruikbare plastic fles, en een CO2-cilinder. Het toestel oogt stijlvol dankzij het moderne design met roesvrijstalen details en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een simpele druk op de knop bereid je een heerlijk bruisend drankje voor familie en vrienden. Laat je inspireren en kijk voor feestelijke recepten op SodaStream.be/recepten.

Fun facts over SodaStream die leuk zijn om te vertellen bij het geven van het cadeau:
– Vandaag de dag staat er in miljoenen keukens wereldwijd een SodaStream-toestel.
– Met één CO2-cilinder van SodaStream maak je tot wel 60 liter bruisend water, daarmee bespaar je dus 40 flessen van 1,5 liter of maar liefst 120 flesjes (!) van 0,5 liter.
– In 80% van de huishoudens met een SodaStream is men meer water gaan drinken.
– Mensen met een SodaStream-toestel zijn dagelijks gemiddeld 50% meer water gaan drinken.