ST-GERMAIN Spritz

Eén drankje schittert op elk terras: de ST-GERMAIN Spritz. Na haar opmars in de stijlvolle straten van Parijs verovert deze verfijnde cocktail nu ook de Belgische terrassen en rooftopbars. Fris, sprankelend en stijlvol: met vlierbloesem, bruiswater en prosecco is de St-Germain Spritz hét drankje dat Franse elegantie laat bruisen.

De combinatie van het iconische Franse vlierbloesemlikeur ST-GERMAIN, prosecco en bruiswater zorgt voor een licht, verfijnd en verfrissend aperitief dat perfect past bij lange zomeravonden en zonnige lunches. Geen wonder dat de ST-GERMAIN Spritz stilaan uitgroeit tot een niet-weg-te-denken zomerklassieker.

Recept ST-GERMAIN Spritz

Ingrediënten:

40 ml ST-GERMAIN 
60 ml MARTINI Prosecco 
60 ml bruisend water
Citroentwist
Eetbare bloemen (optioneel)

Bereiding

Schenk de ST-GERMAIN over ijs in een glas.
Voeg vervolgens de Prosecco en het bruiswater toe.
Roer het geheel goed door.
Twist de citroenzeste boven het glas en garneer eventueel met eetbare bloemen voor een elegante finishing touch.

Recept ST-GERMAIN Hugo Spritz

Ingrediënten:

40 ml ST-GERMAIN
60 ml MARTINI Prosecco
60 ml bruisend water
Verse muntblaadjes
Schijfje limoen
IJsblokjes 

Bereiding:

Vul een groot wijnglas met ijsblokjes.
Voeg de ST-GERMAIN toe.
Voeg de verse muntblaadjes toe.
Schenk de prosecco en het bruiswater erbij.
Roer voorzichtig om alle ingrediënten te mengen.
Garneer met een schijfje limoen en een takje munt.