The Macallan Harmony Collection Inspired by Intense Arabica

Het premium Schotse whiskymerk The Macallan onthult een nieuwe editie in zijn The Macallan Harmony Collection. In deze premium limited releases reeks schittert dit jaar The Macallan Harmony Collection Inspired by Intense Arabica, waarmee de bekroonde distilleerderij de wereld van koffie en de reis van de koffieboon viert. Dit doet het merk tot in de puntjes: van de zoete maar sterke espresso koffietoets in de single malt whisky tot de innovatieve, recyclebare presentatiedoos van koffiebonenschillen, een bijproduct van het koffiezetproces. Om zich in het bean-to-cup verhaal te verdiepen en de ultieme harmonie te bekomen, organiseerde The Macallan een inspirerende masterclass met vijf wereldberoemde koffie-experts. Vertrek mee op reis!

Opgericht in 1824 op een plateau boven de rivier Spey in het glooiende landschap van Schotland, huist de distilleerderij van The Macallan. Tussen de oude Schotse heuvels rijpt vakmanschap, creativiteit en innovatie tot unieke flessen single malt whisky. Traditie bepaalt de smaak. Zijn kenmerkende aroma’s en natuurlijke kleur heeft The Macallan te danken aan een lang rijpingsproces op Amerikaanse en Europese eikenhouten vaten.

Het toonaangevende whiskymerk toont zijn innovatief karakter door jaarlijks de gelimiteerde reeks The Harmony Collection te lanceren. Dit jaar onthult The Macallan zijn tweede editie: Inspired by Intense Arabica, de boeiende zoektocht naar de perfecte harmonie tussen whisky en koffie. ​