TUC Bake Rolls

Als party snack, om thuis samen te delen als afsluiter van de dag of week of voor onderweg: een TUC-koekje kan ons altijd wel bekoren. Het merk heeft naar de noden van haar fans geluisterd en komt met een splinternieuwe snack: de TUC Bake Rolls. Knapperig knabbelplezier gegarandeerd, een nieuwe sensatie die prikkelt vanaf de eerste hap…

Het dungesneden broodschijfje met een gat in het midden wordt dubbel gebakken in de oven en verfijnd met heerlijke kruiden en zonnebloemolie. Drie spannende varianten bieden voor iedereen het juiste knabbelplezier. Met Bake Rolls lanceert het merk TUC zijn eerste broodchips en breidt daarmee het assortiment uit.

Van klassiek tot mediterraan: TUC Bake Rolls voor elke smaak!

Een klassieker mag natuurlijk niet ontbreken bij de Bake Rolls: De TUC Bake Rolls zeezout variant hoort thuis op elk goed gevuld snackbord. Knabbelfans kunnen daarnaast dromen van het mediterrane strand met de TUC Bake Rolls Tomato & Olive smaak. En als derde smaak, voor bijvoorbeeld een gezellige avond met vrienden, serveert TUC de TUC Bake Rolls Ui. Je kan de TUC Bake Rolls zo eten, beleggen of dippen, heerlijk om te delen. Met TUC is het apéro moment sowieso geslaagd!