Weber Kettle Limited Edition

Weber, de wereldwijde leider in outdoor cooking innovatie, technologie en producten, onthulde een nieuwe limited edition houtskoolbarbecue, ontworpen ter ere van de Weber® Original Kettle® houtskoolbarbecue die 70 jaar geleden de wereldwijde outdoor cooking revolutie startte. De voorraad van deze barbecues is beperkt.

Deze limited edition, commemorative Weber houtskoolbarbecue beschikt over details die de jaren ’50 in Amerika weerspiegelen. De kleur van de kettle van 57 cm is Hollywood Grey, een knipoog naar de klassieke zwart-wit films uit de jaren ’50, toen de barbecue ontstond.

Weber werkte samen met een groep houtskoolbarbecuefans op sociale media om de naam van de kleur van de kettle te ontwikkelen. Als eerbetoon aan het tijdperk zelf en de nalatenschap van Weber, nomineerden fans een breed scala aan namen en thema’s, en honderden stemden “American Classic” als hun winnende jaren ’50 inspiratie voor de naam van de kettlekleur.

De barbecues zijn tevens voorzien van een solide bodem, een zilveren opbergbakje, een dekselthermometer met motorkapornament geïnspireerd op auto’s uit de jaren ’50, wielen met witte wanden en houtkleurige nylon handgrepen.

De limited edition Weber 70th Anniversary houtskoolbarbecue wordt tevens geleverd met een uniek vintage Weber stalen bord en flesopener. Uiteraard zijn alle items verpakt in een throwback-stijl Weber verpakking.

Weber liefhebbers kunnen de limited edition Weber 70th Anniversary Kettle dit voorjaar kopen bij de detailhandel en op www.weber.com.