Wim Ballieu tovert met Nutella

Het aftellen naar de eindejaarsfeesten is aangebroken. Tijd om royaal te tafelen met familie & vrienden en te keuvelen bij een knisperend haardvuur. Kerstmis wordt dit jaar een tikkeltje magischer, want chef Wim Ballieu bedacht een feestdessert met Nutella in de hoofdrol.

Nutella is wereldwijd beroemd als favoriet op de boterham. Daarnaast leent het zich ook perfect als veelzijdig ingrediënt in verrassende desserts. Ieder jaar pakt Nutella uit met heerlijke kerstrecepten die door het hele gezin gesmaakt én gemaakt kunnen worden. Van ambachtelijke pannenkoeken tot schattige cupcakes en macarons: Nutella geeft elk recept een feestelijke finishing touch.

Dit jaar slaan Nutella en Wim Ballieu, chef en eigenaar van Balls & Glory, de handen in elkaar. Samen bedachten ze een origineel recept dat ronduit (what’s in a name) op een kerstbal lijkt: de Nutella Tiramisu Ball.

Het exclusieve dessert prijkt de hele maand december op de kaart van de zeven Balls & Glory restaurants* van Wim Ballieu. Keukenprinsessen & -prinsen kunnen de lekkernij ook thuis bereiden aan de hand van het recept in bijlage.

De Belgische slow food-cultuur

Balls & Glory, het restaurantconcept van Wim Ballieu, past perfect binnen onze Belgische eetcultuur. In elke vestiging kun je je smaakpapillen in een ongedwongen sfeer laten verwennen. Zo krijg je op je bord een handgerolde bal – met of zonder vlees – en een heerlijke stoemp voorgeschoteld. Met Balls & Glory is Wim Ballieu tevens voortrekker van de Belgische slow food-trend: alle gerechten worden ter plekke bereid met superieur varkensvlees, verse groenten & de lekkerste aardappelen.

Ingrediënten van de beste kwaliteit

Van doorgewinterde professionals tot hobbykoks, de heerlijke smaak en kwaliteit van Nutella heeft reeds talrijke foodies weten te inspireren. Bovendien zijn de zeven ingrediënten 100% natuurlijk en worden ze met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Zo garanderen we je de unieke smaak die Nutella zowel op de ontbijttafel als in de keuken tot een favoriete smeerpasta maakt.

Gedurende de hele maand december 2019 kan je voor de prijs van 7€ (en 5€ voor take-away) in alle 7 Balls & Glory restaurants* van dit betoverende Nutella-dessert genieten. Een unieke gelegenheid om de feestdagen te vieren en de maaltijd af te sluiten met een buitengewoon zoet genot.