WIN !!! Vinaera Travel MV63

We hadden het eerder al uitgebreid over de Vinaera Classic MV62 en de Vinaera Pro MV7, maar om alle elektrische wijnbeluchters eerlijk te testen mocht ook de Vinaera Travel MV63 niet ontbreken. De Vinaera Travel MV63 is de kleinste wijnbeluchter ter wereld en gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor reisliefhebbers en nog idealer voor mensen die graag gaan kamperen. Wij mogen enkele Vinaera Travel MV63’s weggeven. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter. Veel succes!

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

In 2013 werd de Vinaera Classic MV62 als eerste elektrische wijnbeluchter gelanceerd. Vijf jaar later kwam de Vinaera Pro MV7 op de markt met als grote innovatie de keuze van decanteertijd. Twee jaar daarna werd de Vinaera Travel MV63 voorgesteld: ’s werelds kleinste en draagbare elektrische wijn aerator.

Decanteren gaat al eeuwen mee. De wijn moet wat zuurstof krijgen voor een optimaal aroma en om zo volledig tot zijn recht te komen. Vooral voor rode wijn is dit heel belangrijk, maar vaak hebben we de tijd en geduld niet wanneer vrienden of familie onaangekondigd op bezoek komen. Daarom bedacht Vinaera de elektrisch wijnbeluchter. Met een simpele druk op de knop wordt zuurstof toegevoegd aan de wijn en win je kostbare tijd. Het product zorgt voor een besparing van 45 tot 60 minuten wachttijd.

Met de Vinaera Travel MV63 zullen kampeerders en vakantieliefhebbers in hun nopjes zijn. Je kan ’s werelds kleinste wijnbeluchter gemakkelijk in je rugzak of reistas opbergen en meenemen tijdens je vakantie. Stel je voor dat je een prachtige wijn leert kennen bij een lokale wijnboer en ’s avonds nog een glas wilt drinken? Dankzij de Vinaera Travel MV63 kan je onmiddellijk wat lucht geven aan je wijn. Door zijn gewicht van amper 125 gram is dit ook voor feesten een ideale metgezel.

Alle jonge wijnen en meer dan 80% van de rode wijnen hebben een decanteertijd van een klein uurtje. De Vinaera Travel zorgt ervoor dat je niet zolang moet wachten en schenkt je onmiddellijk de juiste smaak en een vol aroma. Het waterbestendig design zorgt ook voor een gemakkelijke reiniging. Even onder de kraan houden en klaar is kees. De Vinaera Travel MV63 is beschikbaar in vier verschillende kleuren: rood, blauw, zwart of wit.