WIN !!! Weber LUMIN

De Weber LUMIN is ontworpen voor mensen met een beperkte buitenruimte en hunkeren naar authentieke, heerlijke barbecue smaken, maar toch een barbecue willen die bij hun levensstijl past en hun milieubewuste brandstofkeuzes weerspiegelt. De ultramoderne LUMIN heeft een strak, ruimtebesparend design, waardoor hij ideaal is voor kleinere buitenruimtes en waar andere vormen van brandstof, zoals houtskool en gas, niet zijn toegestaan. Wij mogen een Weber LUMIN weggeven. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Om een “next-level” elektrische barbecue-ervaring te creëren, ontwikkelden productexperts van Weber deze unieke barbecue om:

een temperatuur van meer dan 315°C te bereiken, zodat koks die authentieke barbecuesmaak kunnen creëren die zo typisch is aan Weber-producten; binnen de 15 minuten kan men hoge grilltemperaturen bereiken.
een rokerige smaak te geven aan groenten en proteïnen, door middel van een unieke rookmodus.
groenten te stomen, steaks dicht te grillen en voedsel warm te houden via verschillende instellingen en speciaal ontworpen accessoires.
diepgevroren voedsel direct op de barbecue te ontdooien terwijl deze voorverwarmt om tijd te besparen en het eten voor drukke koks te vereenvoudigen.
het opruimen een fluitje van een cent te maken met een opvangbak aan de voorzijde en vaatwasmachinebestendige porselein geëmailleerde gietijzeren grillroosters.