Zelf getest: SodaStream

Het is algemeen geweten dat je tijdens de zomermaanden meer water moet drinken. Hydratatie is en blijft heel belangrijk. Uit onderzoek blijkt nu dat wie een SodaStream in huis heeft sowieso meer water drinkt. Dankzij SodaStram kan je in een handomdraai kraantjeswater omzetten in bruiswater en zelfs smaken toevoegen. Zo kan je nu ook de populaire PepsiCo-frisdranken zelf maken. Redenen genoeg om de SodaStream zelf te testen.

Eénvoudig gebruik

Wat zit er in de doos van SodaStream? Naast het bruiswatertoestel en een CO2 cilinder tref je ook een herbruikbare fles van 840ml aan. Dat is meteen één van de grote voordelen, want plastic flessen zijn zo verleden tijd. Ander groot voordeel is dat je kraanwater kan gebruiken. Nadat je de cilinder met CO2 hebt aangesloten op de SodaStream kan je met een simpele druk op de knop CO2 in de herbruikbare fles die gevuld is met kraantjeswater persen. Je hebt de keuze uit drie verschillende knoppen dus bepaal je zelf hoeveel CO2 je in je water wenst. Met één cilinder maak je ongeveer 60 liter bruiswater.

Andere voordelen

Door het vermijden van plastic flessen ben je milieubewust bezig en het gebruik van kraantjeswater zorgt ervoor dat je geen flessen uit de winkel moet verslepen. Er komt ook zo goed als geen onderhoud aan te pas. Verder kan je bruiswater a la minute maken en dat bespaart plaats in de koelkast. Logisch gevolg hiervan is dat het gemakkelijk mee te nemen is op vakantie. Het grootste voordeel is misschien nog dat het ook een stuk goedkoper is dan bruiswater uit de winkel.

Pepsi by SodaStream

Ben je het smaakloze water een beetje beu? SodaStream heeft de oplossing gevonden met fruit drops. Zo kan je een smaakje toevoegen aan je water. Denk maar aan Raspberry, Lemon, Agrum, Tonic, Grenadine, Italian Spritz, Pink Mojito, … Onlangs werd groot nieuws bekend gemaakt: ‘It’s time for a new experience’. Met Pepsi by SodaStream kan je zelf de populaire PepsiCo-frisdranken thuis maken. Denk maar aan Pepsi Max, Pepsi, 7up, … Gewoon bruiswater maken met de SodaStream en enkele druppels van je favoriete frisdrank toevoegen. Ongetwijfeld een aanrader.