Acer Enduro met robuuste notebooks en tablets

Acer introduceerde zijn nieuwe lijn Enduro, bestaande uit robuuste notebooks en tablets die professionals in het veld voorzien van de nodige duurzaamheid, draagbaarheid en prestaties. Eerste hulpverleners en industriële fabrieksmedewerkers zullen aan de Acer Enduro N7 een betrouwbare werkpartner hebben, terwijl evenementenproducenten en buitenhobbyisten het meeste aan de dunne, lichte en duurzame Enduro N3 zullen hebben. Voor gebruiksscenario’s in winkels, magazijnen en fabrieken biedt Acer ook een serie Enduro-tablets.

“Medewerkers worden steeds moderner. Daarom worden er steeds meer mobiele apparaten ingezet op de werkvloer. Daar zijn ze onderhevig aan ruigere omstandigheden. Onze nieuwe Enduro-lijn met robuuste notebooks en tablets biedt onze klanten de duurzaamheid en performances die nodig zijn om hun werk te doen, aldus Andrew Chuang, General Manager, Rugged Computing, Acer Inc.

Acer Enduro N7 Rugged Notebook

De Acer Enduro N7 is een robuuste notebook voorzien van schokabsorberende materialen en biedt de betrouwbaarheid die eerste hulpverleners en veld- en industriële fabrieksmedewerkers nodig hebben om hun werk te doen. Het apparaat is MIL-810G en IP65 gecertificeerd en is valbestendig, zelfs op de hardste vloeren. Bovendien biedt hij bescherming tegen het binnendringen van stof en water. Dankzij het duurzame karakter van het apparaat, is hij geschikt voor werkzaamheden onder warme en koude temperatuursomstandigheden. Zijn 700-nit, 14-inch FHD-scherm biedt zowel binnen als buiten uitstekende zichtbaarheid. De Enduro N7 wordt geleverd met twee batterijen, speciaal voor de lange werkdagen: een hot-swappable batterij met een capaciteit van maar liefst 10 uur en een geïntegreerde overbruggingsbatterij.

De Enduro N7 is niet alleen bestand tegen fysiek chaotische werkomstandigheden, maar ook voorzien van de benodigde technologie om te overleven op een moderne werkplek. Een quad-core 8e generatie Intel® Core™ i5 CPU biedt genoeg vermogen om moeiteloos te schakelen tussen verschillende toepassingen en om aan meerdere taken tegelijk te werken. De Enduro N7 is ook heel nauwkeurig: Trusted Platform Module (TPM) 2.0 controleert op hardwareniveau voor sporen van indringen tijdens het opstarten en de Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) biedt bescherming van het apparaat en maakt het eenvoudig om diensten of systeeminstellingen op meerdere apparaten in gebruik te nemen. De vingerafdruksensor van Windows Hello zorgt voor een veiliger inlogproces.

Acer Enduro N3 robuuste notebook

De Acer Enduro N3 is een krachtige notebook die duurzaamheid en draagbaarheid combineert. Dit maakt hem enorm geschikt voor gebruikers die op verschillende locaties werken, zoals architecten, projectinspecteurs, evenementenmanagers, agrarisch personeel of zelfs liefhebbers van het buitenleven die hun avonturen willen vastleggen. De Enduro N3 is val- en waterbestendig, voorzien van MIL-STD 810G en IP53 -certificeringen, en dat allemaal met een dunne en lichte behuizing van slechts 24,85 mm en 1,985 kg. Dit model is voorzien van verstevigde hoeken voor optimale valbestendigheid, Corning® Gorilla Glass® om het scherm te beschermen tegen water. Ook heeft het een unieke waterafstotende Aquafan™.

Naast deze fysieke bescherming is het model ook voorzien van hoogwaardige bescherming tegen cyberaanvallen dankzij technologie zoals Discrete Trusted Platform Module, AEMS en met een wachtwoord beschermde HDD’s. Dankzij deze uiteenlopende veiligheids- en managementhulpmiddelen kunnen alle werkzaamheden tijdens de 13-urige werkduur2 van de accu veilig worden verricht zonder concessies te doen aan de prestaties. De Enduro N3 is voorzien van een 10e generatie Intel Core i7 processor en 32 GB aan DDR4 RAM. De gebruiker kan dus rekenen op betrouwbare prestaties, met een optionele NVIDIA® GeForce® MX230 discrete GPU en 512 GB PCle Gen3 NVMe SSD voor gebruikers met extreem zware werkbelasting.

Acer Enduro Management Suite (AEMS)

Het Acer Enduro Management Suite (AEMS) is een systeem waarmee het beheer van grote hoeveelheden apparatuur kan worden gestroomlijnd. Het draagt bij aan de beveiliging van bestaande apparaten en versnelt het installatieproces van nieuwe apparaten. Het AEMS-bedieningspaneel biedt managers de kans om op afstand contact te maken met apparaten die zijn voorzien van AEMS.

Acer Enduro T5 robuuste tablet

De Acer Enduro T5 (ET510-51W) is een duurzame en robuuste 10-inch Windows-tablet en geschikt voor lange werkperioden in extreme omgevingen. De accu met een batterijduur van 10 uur2 kan worden omgewisseld, waardoor het apparaat zonder onderbreking kan worden gebruikt. De 7e generatie Intel Core m3 processor voorziet logistieke en productiemedewerkers van het benodigde vermogen. Allemaal bovenop de MIL-STD 810G en IP65-certificeringen en AEMS. Accessoires zoals dockingstations, handgrepen, schouderriemen, 4-puntsschouderriemen, auto-opladers en autosteunen zijn verkrijgbaar om de functionaliteit en mobiliteit van de Enduro T5 verder uit te breiden.

Acer Enduro T1 robuuste tablets

De Acer Enduro T1 (ET110-31W) is een flexibele en robuuste 10-inch Windows-tablet die kan worden omgezet in een 10.1-inch notebook via een optioneel portfoliotoetsenbord. De MIL-STD 810G4 en IP54-certificeringen van het apparaat, in combinatie met de Intel Celeron processor en 64 GB eMMC opslagruimte, maken het apparaat een betrouwbare en handige optie om onderweg korte werkzaamheden te verrichten. De Enduro T1 kan met handschoenen aan worden gebruikt.

De Acer Enduro T1 (ET108-11A) is een compacte en duurzame 8-inch Android-tablet, speciaal ontwikkeld voor slimme winkel-, magazijn- en fabrieksmedewerkers. Het apparaat is MIL-STD 810G en IP54 gecertificeerd en dat betekent dat het ook voorzien is van een assortiment optionele accessoires en instelbare toetsen waarmee het kan worden afgestemd op uiteenlopende, unieke omgevingen. De Enduro T1 kan ook met handschoenen aan worden gebruikt.