Airy True Wireless van Teufel

De AIRY TRUE WIRELESS oordopjes blijven perfect zitten en combineren een lange batterijwerkduur met de hoogwaardige audio die je van Teufel mag verwachten. De slimme touchcontrol en spatwaterbescherming maken deze volledig draadloze ‘oortjes’ geknipt voor dagelijks gebruik. De AIRY TRUE WIRELESS is in de kleuren Night Black, Steel Blue en Silver White verkrijgbaar.

Draadloze vrijheid

De oplaadcase van de AIRY TRUE WIRELESS beschermt de volledig draadloze oordopjes en kan ze tot drie keer achtereen opladen. Eén oplaadbeurt is voldoende voor 6 uur luisterplezier. Na slechts 15 minuten in de oplaadcase hebben de oortjes genoeg energie voor nog een extra uur. Gebruikers kunnen de batterijstatus van de oordopjes direct aflezen op hun mobiele toestel met Android of iOS. Dankzij de compacte omvang en het vlieggewicht van nog geen 50 gram kan je deze oordopjes overal mee naar toe nemen. De AIRY TRUE WIRELESS oordopjes zijn niet alleen geschikt voor muziek, games, films en luisterboeken, maar slaan ook als handsfree oplossing een goed figuur: een extra microfoon reduceert alle echo’s en achtergrondgeluid tijdens het bellen.

Volledige controle dankzij touchcontrol

Beide oordopjes zijn voorzien van touchcontrol. Hiermee kun je de muziekweergave regelen (afspelen, pauzeren, volgende/vorige track) en telefoongesprekken aannemen, weigeren of beëindigen. Je kunt er zelfs de spraakassistent van je mobiele telefoon mee oproepen (Google Assistant of Siri).

Oordopjes die altijd passen en nat mogen worden

De verpakking bevat drie paar oordopjes van zacht, huidvriendelijk silicoon met verschillende afmetingen. Daarmee ben je verzekerd van een paar dat perfect in je oorschelp past en kun je genieten van optimaal geluid met overtuigende basprestaties. De oordopjes blijven zo bovendien goed zitten. Wie met een AIRY TRUE WIRELESS door een plensbui wordt verrast of zich in het zweet sport, hoeft niet bang te zijn dat de hoogwaardige oordopjes beschadigd raken. Die zijn namelijk spatwaterdicht volgens beschermingsklasse IPX5.