Altijd inkt voor je printer

Steeds vaker nemen consumenten een abonnement om zorgeloos te kunnen genieten van producten en ervaringen zoals films, boodschappen en muziek. Om geld te besparen of voor het gemak. HP speelt daar op in met een nieuwe service waarbij de juiste inktpatronen met originele HP-inkt aan huis worden geleverd. De printer bestelt automatisch de juiste inktpatronen, vóórdat deze leeg zijn, zodat de consument nooit zonder inkt zit. HP Instant Ink zorgt ervoor dat consumenten niet meer hoeven na te denken over welke inktpatronen ze nodig hebben en wanneer, ze tijdkunnen besparen door niet speciaal voor de inktpatronen naar de winkel te hoeven gaan en tot 70% kunnen besparen op de kosten van originele HP-inkt.

Zodra een klant zich inschrijft voor een HP Instant Ink service naar keuze, ontvangt deze het inktpatroon dat geschikt is voor zijn of haar printer. Vanaf dat moment houdt de printer bij hoeveel pagina’s er worden afgedrukt, wat via het internet wordt gedeeld met de service. Wanneer de inkt opraakt, geeft de printer een signaal aan HP waardoor automatisch nieuwe inktpatronen worden verstuurd. Het pakket bevat naast de nieuwe inktpatronen ook een retourenvelop om de oude inktpatronen terug te sturen en te recycleren.

De service biedt drie plannen aan van €2,99 per maand (50 pagina’s), €4,99 per maand (150 pagina’s) en €9,99 per maand (300 pagina’s). Buiten de bundel kunnen klanten tegen een eveneens aantrekkelijk tarief prints bijkopen. De klant kan pagina’s meenemen naar de volgende maand tot het maximum maandvolume van het plan (vb. in een plan voor 50 pagina’s, kunnen maximaal 50 pagina’s worden meegenomen). Om er voor te zorgen dat de consument flexibel is en blijft, kan het gekozen plan op elk moment worden gewijzigd of worden gestopt. Mocht de klant een piek voorzien in het printgebruik, dan is het mogelijk om contact op te nemen met Instant Ink Express, zodat de klant voldoende inktpatronen ontvangt om aan de printbehoefte te voldoen.

“Consumenten willen tijd besparen, geld besparen en hun leven makkelijker maken met behulp van slimme technologieën en dat is mogelijk met behulp van HP Instant Ink”, zegt Hans Jose, Instant Ink Country Manager Benelux, HP Inc. “Instant Ink zorgt daarnaast voor enorme besparingen op inkt en neemt zorgen weg bij de consumenten. We geven drukke huishoudens, scholieren, en studenten de mogelijkheid om nog meer te focussen op wat voor hen belangrijk is. Het zorgeloos genieten van hun herinneringen op print, het uitprinten van opdrachten en projecten voor school en studie, en het met succes inzetten van printing bij het uitoefenen van hun werk.”

HP Instant Ink: hoe werkt het

Door aan te melden voor de HP Instant Ink Service kunnen klanten zwart-wit of kleurendocumenten en foto’s afdrukken vanaf slechts €2,99 per maand. Daarmee besparen klanten tot 70%. Originele HP-inkt wordt door de printer besteld en vervolgens geleverd aan het opgegeven huis- of bedrijfsadres. Hiervoor zijn verschillende flexibele plannen beschikbaar gebaseerd op het aantal af te drukken pagina’s, niet op de hoeveelheid inkt die wordt gebruikt. Diverse prijsformules  zijn beschikbaar en ongebruikte pagina’s worden doorgeschoven, met een maximum aantal van de maandelijkse hoeveelheid waar de klant op ingeschreven is (50, 100 of 300 pagina’s). Gebruikers kunnen hun abonnement op elk moment aanpassen of annuleren. Voor maanden waarin een klant meer wil afdrukken worden pakketten aangeboden van 15, 20 of 25 pagina’s voor maar €1, afhankelijk van de gekozen Instant Ink-service.

Prijzen en beschikbaarheid

HP Instant Ink is beschikbaarin verschillende prijsformules:

Print Soms:                € 2,99 voor 50 pagina’s per maand
Print Regelmatig:     € 4,99 voor 100 pagina’s per maand
Print Vaak:                 € 9,99 voor 300 pagina’s per maand

HP Instant Ink is nu beschikbaar in België. HP instant Ink is bruikbaar in de volgende reeks bestaande HP printers:

HP DeskJet                3630, 3720, 3730
HP ENVY                   4500, 4520, 5530, 5540, 5640, 7640
HP OfficeJet              3830, 4630, 4650, 5740, 6950
HP OfficeJet Pro       6830, 6960, 6970, 8210, 8610, 8620, 8710, 8720, 8730, 8740

Voor meer informatie over Instant Ink en hiervoor bruikbare printers: http://www8.hp.com/be/nl/instant-ink/overview.html