AONIC Free True Wireless oortelefoons

De bekroonde artiest Jacob Collier en Shure hebben de handen ineen geslagen voor de introductie van de geheel nieuwe AONIC FREE True Wireless Sound Isolating™ oortelefoons in glanzend rood en grafietgrijs.

Shure, een toonaangevende, wereldwijde fabrikant van audio-elektronica met een geschiedenis van bijna 100 jaar in het vormgeven van audio, is al sinds Jacob voor zijn elfde verjaardag een SM58® zangmicrofoon kreeg, het aangewezen merk voor hem. Bij live optredens en in de studio vertrouwt Jacob op Shure apparatuur, zoals microfoons, in-ear monitors en draadloze digitale systemen. Deze nieuwste ontwikkeling in de samenwerking van Jacob en Shure brengt de techniek van de studio naar de straat en biedt consumenten Shure audio van dezelfde hoge kwaliteit als waar zoveel artiesten en makers, net als Jacob, voor hun opnames en optredens op vertrouwen.

AONIC FREE, eerder deze maand aangekondigd in grafietgrijs, werd geprezen in artikelen van prominente recensenten van consumententechniek en -audio. En nu de feestdagen in aantocht zijn, staan geweldig klinkende sound isolating oortelefoons dit jaar boven aan veel verlanglijstjes. De opvallende glanzend rode en klassieke grafietgrijze AONIC FREE laat stijl en functie samengaan.

Ons partnerschap met Jacob onderstreept onze langjarige traditie met het ondersteunen van musici die op het podium, in de studio en onderweg op Shure vertrouwen. Shure microfoons worden al decennia gebruikt door ’s wereld meest legendarische musici, onder wie Elvis, The Beatles, Jimi Hendrix en Aretha Franklin, tot en met topartiesten van nu, zoals Jennifer Lopez en Luke Bryan. Nu laten we met trots zien hoe Jacob voor al zijn audiowensen op Shure vertrouwt, of hij nu in de studio staat of onderweg inspiratie opdoet.

“Ik was in mijn jeugd omringd door muziek, en die is gewoon magisch voor me. Ik ben gefascineerd door de inspiratie die de wereld te bieden heeft,” vertelt Jacob. “Met Shure AONIC FREE oortelefoons kan ik hetzelfde, legendarische geluid waarop ik vertrouw als ik muziek creëer, nu ook meenemen in mijn broekzak. AONIC FREE is echt de ideale optie voor iedereen die overal audio van studiokwaliteit wil.“

“Gezien Jacobs nauwe band met Shure en zijn kritische oor voor audio van de hoogste kwaliteit was het voor ons een logische keuze om met hem samen te werken in deze campagne,” aldus Brooke Giddens, Head of Global Artists Marketing van Shure. “Met deze samenwerking willen we laten zien dat iedereen fantastisch geluid van studiokwaliteit kan meenemen naar de plekken waar hij inspiratie opdoet. Nu de feestdagen voor de deur staan, zijn we dolblij dat we met AONIC FREE een luisterervaring van wereldklasse kunnen bieden.”

Gemaakt om mensen onderweg kwaliteitsaudio en vrijheid te bieden

Shure AONIC FREE oortelefoons, verkrijgbaar in glanzend rood en grafietgrijs, bieden een design zonder haken dat in je broekzak past en samengaat met hetzelfde, ongeëvenaarde geluid van studiokwaliteit van onze AONIC lijn waar artiesten, audiofanaten, forensen, techniekgekken en muziekliefhebbers al zolang op vertrouwen. AONIC FREE kan bogen op de beste gespreksprestaties in een gestroomlijnd, licht en compact model met een lange accuduur, zodat deze oortelefoons klaar zijn voor een mobiel leven en het avontuur dat in het verschiet ligt.

AONIC FREE, ontworpen op basis van decennia ervaring met het ondersteunen van legendarische artiesten, biedt helder geluid van studiokwaliteit met diepe bassen. Het geluid wordt aangestuurd door een eersteklas combinatie van versterker en driver die samen rigoureus getest en afgesteld zijn, wat een ongeëvenaarde luisterervaring oplevert die precies op je individuele voorkeuren is afgestemd. In een wereld waar personalisering de norm is, kunnen luisteraars hun muzikale identiteit tot uiting brengen door hun audio-ervaring op maat af te stemmen met de speciale meerbands-equalizer en presets van de ShurePlus™ Play-app.

Of je nu naar je werk reist of vóór het opstijgen het gegons van een vliegtuigmotor wegwerkt, de uitmuntende sound isolation-techniek is ingebouwd en houdt de meeste omgevingsgeluiden buiten. Om de directe omgeving hoorbaar te maken activeert de omgevingsmodus de externe microfoons met één druk op de knop. Zo hoor je gemakkelijk het verkeer als je een drukke stad doorkruist.