AVM introduceert FRITZ! Mesh Set

Hij is er! De nieuwe FRITZ! Mesh Set van AVM is vanaf nu verkrijgbaar in België. De set, bestaande uit een FRITZ!Box 7530 en een FRITZ!Repeater 1200, zorgt voor slimme dataoverdracht en een groter WiFi-bereik van het thuisnetwerk. Met deze combinatie profiteren gebruikers van de beste prestaties op Mesh WiFi-gebied. De FRITZ!Box 7530-router zorgt voor de verbinding met het internet en is een krachtig WiFi-basisstation. Installeren van de Mesh Set is eenvoudig – de FRITZ!Repeater 1200 koppel je met één druk op de knop met de FRITZ!Box.

De set zorgt voor een ongelooflijk snel Mesh-netwerk – een netwerk waarin FRITZ!-producten nog beter met elkaar communiceren, instellingen gesynchroniseerd en de prestaties van aangesloten eindapparaten verder verbeterd worden. Met nieuwe, innovatieve technologieën als Mesh WiFi steering, beamforming en crossband repeating zorgen FRITZ!-producten altijd voor de beste draadloze prestaties. Met de Mesh Overview in de userinterface van de FRITZ!Box zien gebruikers welke devices zijn aangesloten op welk FRITZ!-product en wat de snelheid en kwaliteit van de verbinding is. Met de gratis FRITZ!App WLAN kun je het Mesh-netwerk eenvoudig instellen en beheren. De FRITZ!App meet daarnaast de datadoorvoersnelheden van eindapparaten en de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding in het thuisnetwerk. De Mesh Set 7530 + 1200 is nu in België beschikbaar voor een adviesprijs van € 199.

De voordelen van Mesh WiFi van FRITZ!

Probleemloze, stabiele en krachtige WiFi, overal in huis.
Optimale datadoorvoer in het hele huis dankzij automatische kanaalkeuze en slimme crossband repeating.
Beste signaalsterkte voor alle apparaten in het thuisnetwerk dankzij Mesh WiFi steering en beamforming.
Uitstekende beeldkwaliteit voor video- en tv-applicaties dankzij geoptimaliseerde IP-multicast en streaming.
Mesh-netwerk is eenvoudig uit te breiden met extra FRITZ!WLAN-repeaters of FRITZ!Powerline-apparaten.
Eenvoudige installatie: voeg apparaten toe aan het thuisnetwerk met één druk op de knop.
Gebruikers beheren hun Mesh-netwerk eenvoudig via de FRITZ!Box, inclusief automatische updates voor alle Mesh-producten van AVM.
Gemoedsrust: de nieuwste en beste beveiliging van WiFi en apparaten, direct af fabriek.
Veilig surfen voor het hele huishouden dankzij ouderlijk toezicht op WiFi en het instellen van tijdschema’s.
FRITZ! Hotspot: extra gasten-WiFi als privé of open hotspot, veilig afgezonderd van het thuisnetwerk.
FRITZ!App WLAN: zie wat er gebeurt in het draadloze thuisnetwerk.