Bang & Olufsen stelt nieuwe Beoplay E8 2.0 voor

Een superieur geluid, een prachtig design met exclusieve materialen en intuïtieve aanraakbediening op de oortelefoon voor volledige controle over uw muziek, gesprekken en spraakopdrachten: de Beoplay E8, de eerste écht draadloze oortelefoon van Bang & Olufsen, is speciaal ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan de vrijheid van draadloos, maar niet willen inleveren op geluid en design.

De oplaadcassette van hoogwaardig leer heeft een nieuw ontwerp met een exclusievere vorm. Met deze cassette kan de Beoplay E8 2.0 draadloos worden opgeladen, waardoor u de oortelefoon volledig draadloos kunt gebruiken. Laad de Beoplay E8 2.0 eenvoudig draadloos op door de cassette op een oplaadpad te leggen.
De oplaadcassette heeft voldoende capaciteit om de oortelefoon drie keer volledig op te laden, voor een totale afspeeltijd van tot wel 16 uur. Dit is een verbetering ten opzichte van de 12 uur van het origineel en is ruim voldoende om een hele dag onderweg naar muziek te luisteren. Het ledlampje op de voorkant van de cassette laat de oplaadstatus zien en u kunt aan de drie ledlampjes op de achterkant zien hoe vaak u de oortelefoon nog volledig kunt opladen met de cassette.
De binnenkant van de oplaadcassette is voorzien van prachtige inlegwerk van geborsteld enkel of dubbel geanodiseerd aluminium, afhankelijk van de kleur.
De cassette voor draadloos opladen is voorzien van een USB-C-aansluiting, zodat u de oortelefoon ook met een kabel kunt opladen.

Nieuw: de oplaadpad van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen brengt ook een oplaadpad uit waarmee u de Beoplay E8 2.0 stijlvol en draadloos kunt opladen.

De oplaadpad is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder geborsteld aluminium en duurzaam runderleer dat met de jaren mooier wordt. De oplaadpad is het perfecte accessoire voor uw Beoplay E8 2.0, maar u kunt er ook uw smartphone draadloos mee opladen. De pad biedt ondersteuning voor normaal opladen (5 W) en snel opladen (10 W).

Mensen die al een Beoplay E8 hebben, kunnen nu ook draadloos opladen

De originele Beoplay E8-oortelefoon past perfect in de nieuwe oplaadcassette, waardoor Bang & Olufsen bestaande eigenaren van een Beoplay E8 ook de voordelen van draadloos opladen biedt. De oplaadcassette wordt apart verkocht en het is ook mogelijk om een losse linker- of rechteroortelefoon aan te schaffen.

Bang & Olufsen Signature Sound

Het geluid van de nieuwe oortelefoon is net als bij de originele Beoplay E8 afgesteld door de ervaren geluidstechnici van Bang & Olufsen. Door het rijke, volle en gedetailleerde geluid zullen uw oren nooit meer iets anders willen. Elk oordopje heeft een dynamische luidspreker van 5,7 mm, een kleine elektromagnetische omvormer, NFMI-technologie (Near Field Magnetic Induction) en een Bluetooth 4.2-chip met digitale geluidsverwerking, wat dynamische geluidstuning en een ononderbroken geluid mogelijk maakt. Gebruikers kunnen het geluid ook zelf afstellen in de Bang & Olufsen-app voor Android en iPhone.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Beoplay E8 2.0 wordt compleet geleverd met een cassette van hoogwaardig leer voor draadloos opladen, vijf oordopjes en een USB-C-oplaadkabel. De oortelefoon wordt uitgebracht in de kleuren Black, Indigo Blue, Natural en Limestone, tegen een verkoopprijs van EUR 350. De oortelefoon is vanaf 14 februari 2019 in alle kleuren verkrijgbaar online, in de Bang & Olufsen-winkels en in een select aantal andere winkels.

De oplaadpad van Bang & Olufsen, voor draadloos opladen, is verkrijgbaar in dezelfde kleuren: Black, Indigo Blue, Natural en Limestone. Hiervan wordt de verkoopprijs nog bekendgemaakt. Afzonderlijke linker- en rechteroortjes van de Beoplay E8 2.0 zijn verkrijgbaar voor EUR/USD 125 en de cassette voor draadloos opladen kost EUR/USD 200. De pad voor draadloos opladen, de cassette voor draadloos opladen en de afzonderlijke Beoplay E8 2.0-oortelefoons zijn verkrijgbaar vanaf april 2019.