Bedien Sonos via je Spotify-app

Op 30 augustus werd hij al aangekondigd, nu is de publieke bètaversie van Spotify Connect ook echt beschikbaar. Hierdoor is Sonos het enige home sound system dat volledig via de Spotify-app te bedienen is, inclusief het groeperen van de speakers in verschillende kamers.

Afhankelijk van jouw voorkeur kan je nu dus zowel met de Spotify- als de Sonos-app kiezen tussen deze twee muziekbedieningsopties.

–          Speel dus al je muziek die je via Spotify beluistert meteen af op elke Sonos-speaker, ook je favoriete Spotify-afspeellijsten. Afspeellijsten die je in de Spotify-app hebt gecreëerd, zijn ook aan te passen en te beluisteren via de Sonos-app.
–          Beide apps tonen naar welke muziek je luistert – ideaal voor wanneer je samen met vrienden luistert.
–          Geef je een feestje? Groepeer alle kamers en gooi het volume overal tegelijkertijd omhoog.
–          Als je vrienden bij je thuis op bezoek hebt en toegang hebben tot je Wi-Fi-verbinding hebben, kunnen ze hun eigen Spotify-app gebruiken om meteen muziek af te spelen op jouw Sonos-systeem. Ze hoeven dus niet de Sonos-app te downloaden.
–          Je kunt Sonos nu ook bedienen als je telefoon niet verbonden is met de Wi-Fi. Zo kun je zelfs voor je geliefde een liedje opzetten als je niet thuis bent.