Belgische start-up breekt internationaal door

Presentaties en videos in real-time naar het publiek verspreiden dat er meteen op kan noteren én de gewenste info opslaan. Overal en altijd, ook daar waar geen internet is. Crowdbeamer®, een wereldprimeur ontwikkeld in Antwerpen, boekt ondertussen successen van Japan over Brazilië naar Canada. In Las Vegas sleepte het unieke presentatiesysteem ook meteen een award in de wacht.

De Belgische start-up rolt momenteel een wereldwijd distributie netwerk uit. Na de Benelux en Frankrijk ontdekt nu ook de internationale afzetmarkt de kracht van crowdbeamer®.

De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig. Overal waar mensen samenkomen en iets willen delen, kan het presentatiesysteem gebruikt worden.  In klassieke meetings en board rooms, tijdens trainingsessies en briefings, tijdens een verkoopgesprek en bij het verlenen van adviezen, maar ook in open lucht, op bouwwerven, op bus of trein, in hotellobby’s, …

“Verschillende universiteiten in Japan gebruiken ondertussen crowdbeamer.  In Wenen heeft de Österreichische Post crowdbeamer ingezet tijdens een presentatie op een trein. Een farma bedrijf in New York gebruikt crowdbeamer voor haar sales team, net zoals het grootste Tsjechische staalbedrijf” vertelt Hans Romaen, medeoprichter.

De internationale tocht van dit Antwerpse bedrijf gaat echter nog verder. Distributeurs in Canada, Brazilië, Ierland of de Verenigde Arabische Emiraten hebben al een contract met crowdbeamer getekend, en tijdens de aanwezigheid op NAB 2018 in Las Vegas werden de eerste Noord-Amerikaanse contacten gelegd.

“Deze internationale ontwikkeling bevestigt ons wereldwijde potentieel” gaat Hans Romaen verder. “We zijn hier uiteraard bijzonder trots op. Ook in België ontdekken steeds meer bedrijven crowdbeamer.

Zo gebruikt Go4Cycling crowdbeamer nu voor de briefing van zijn medewerkers en VIP-klanten tijdens wielerwedstrijden, zoals recent nog bij de Ronde van Vlaanderen.”

Kers op de taart is uiteraard de award die crowdbeamer in de wacht sleepte. In Las Vegas mocht crowdbeamer de ‘Best of Show’ Award in ontvangst nemen, meer specifiek als innovatief product voor overheidscommunicatie. “De award wordt toegekend door een panel van diverse experten. Zij geven hiermee aan dat crowdbeamer goed bevonden is om gebruikt te worden in Amerikaanse overheidsdiensten. Op basis hiervan worden momenteel de eerste contacten daar gelegd” vertelt Peter Ryckaert, medeoprichter.  “De erkenning voor ons uniek concept is  een mooie bekroning voor het traject dat we momenteel afleggen. Het bevestigt de toekomst van dit staaltje technologische innovatie”.