BlackBerry Motion

TCL Communication heeft officieel hun nieuwste BlackBerry-smartphone onthuld met de lancering van BlackBerry Motion, een all-touch smartphone ontworpen om de meest uitdagende, on-the-go levensstijl te bemachtigen. Komt naar selecteerde wereldwijde markten in de vierde kwartaal van 2017 in Nederland, deze nieuwe BlackBerry smartphone blijft het aanbieden aan klanten het beste in betrouwbaarheid, productiviteit, privacy en beveiliging. BlackBerry Motion is ook de eerste BlackBerry-smartphone die IP67 water- en stofbestendigheid biedt, een nieuwe anti-krassen technologie, en de grootste batterij ooit in een BlackBerry. BlackBerry Motion zal beschikbaar zijn als pre-order bij Belsimpel vanaf 18 oktober met een AVP van €469.

De lancering van BlackBerry Motion stelt ons in staat om ons productaanbod verder te variëren, het leveren van nieuwe ervaringen terwijl het trouw blijft met de privacy, betrouwbaarheid en productiviteit die BlackBerry in de loop der jaren zo iconisch heeft gemaakt,” zei Alain Lejeune, Global General Manager voor BlackBerry Mobile. “Hoewel de initiële lancering van onze nieuwste BlackBerry-smartphone beperkt blijft, is dit een spannende aanvulling op onze groeiende BlackBerry smartphone portfolio, die een sterke basis legt voor verdere portefeuille en marktgroei in de komende jaren.”

“TCL Communication heeft nogmaals hun belofte geleverd om een echte BlackBerry-apparaat te produceren die de verwachtingen voldoet en de verwachtingen overschrijdt”, aldus Alex Thurber, SVP en GM van Mobility Solutions, BlackBerry. “We zijn ervan overtuigd dat klanten, die steeds meer bewust worden van het belang van beveiliging en productiviteit op hun smartphones, de nieuwe BlackBerry Motion zullen genieten.”

Gemaakt voor dagelijks gebruik

Naast de IP67 water- en stofbestendigheidsgraad en het nieuwe 5,5-inch Full HD Premium krasbestendig Scherm, de slanke doelgerichte ontworpen BlackBerry Motion heeft als kenmerken een gehard aluminiumframe en op de achterkant een zachte getextureerde greep om meer duurzaamheid en bescherming te bieden voor dagelijks gebruik. Het komt ook met de grootste batterij ooit in een BlackBerry-smartphone (4.000mAh), met 32+ uren gemengd gebruik. Wanneer het opladen vereist is, Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 technologie maakt het mogelijk om de batterij tot 50% op te laden in ongeveer 40 minuten met behulp van een USB Type-C lader. Aangedreven door Android ™ 7.1 Nougat, deze nieuwe BlackBerry smartphone geeft klanten toegang tot de gehele Google Play ™ Store en ontvangt maandelijks Android-beveiligingsupdates. Het zal worden geüpgraded naar Android Oreo in het nieuwe jaar.

Gemaakt voor veiligheid & privacy

Net als de BlackBerry KEYone, is de BlackBerry Motion vanaf het begin ontworpen met ingebouwde beveiliging.

Dit omvat een gehard besturingssysteem en BlackBerry Limited’s eigen techniek voor het opzetten van vertrouwen van de hardware kern en het toevoegen van beveiligingssleutels aan de processor.

De BlackBerry Motion wordt ook geleverd met alle BlackBerry ervaringen die leiden tot een ongeëvenaard niveau van efficiëntie voor alles wat een klant doet op de telefoon, zoals BlackBerry® Hub, BlackBerry® Calendar, DTEK ™ van BlackBerry en BlackBerry® Boost Charging.

Nieuw bij deze nieuwste BlackBerry Smartphone is een persoonlijke Locker. Met Locker, kunnen klanten documenten en foto’s opslaan in een interne opslagruimte die de PIN-code of de vingerafdruk van de eigenaar nodig om toegang te krijgen. Locker Mode stelt klanten in staat om afbeeldingen op te nemen en deze foto’s direct op te slaan in het interne opslaggebied, zodat ze niet automatisch worden opgeslagen in een cloud.

Gemaakt voor het gemak

Klanten ervaren ook een verbeter aanpasbaar sneltoets dat een betere functionaliteit

brengt en context aan de snel fysieke toegangstoets – uniek voor BlackBerry smartphones.

Deze functie bevat nu vier aanpasbare profielen voor Thuis, Auto, Werk en Gebruiker, waarmee drie verschillende snelkoppelingsopties kunnen worden geactiveerd door een thuis WiFi netwerk, auto Bluetooth, bijeenkomsten die worden gesynchroniseerd met BlackBerry Hub of apps die het meest worden gebruikt.

In november is het product verkrijgbaar bij Mobiel.nl, Bol.com, Media Markt en Wehkamp.nl.

Voor meer informatie over de BlackBerry Motion, bezoek

www.BlackBerryMobile.com