Bluetooth voor alle Sound Isolating Earphones

Bluetooth maakt muziek luisteren met optimale flexibiliteit en mobiliteit mogelijk. Maar met een lege oortelefoonaccu zonder oplaadmogelijkheid is het muziekgenot onherroepelijk afgelopen. Dankzij de nieuwe voorzieningen in het assortiment oortelefoons maakt Shure ongestoord audiogenot mogelijk, onafhankelijk van de laadtoestand van de accu, onderweg met bus of trein, tijdens het trainen of onder het werk. Want vanaf nu levert deze expert in audiotechniek zijn Sound Isolating Earphones SE425, SE535 en SE846 in een pakket met zowel een Bluetooth- als een communicatiekabel met jackplug.

Muziekgenot in elke situatie…

De meegeleverde Bluetooth-kabel RMCE-BT1 maakt via Bluetooth 4.1 verbinding met het weergaveapparaat. Deze is voorzien van afstandsbediening en een microfoon voor comfortabele bediening, ook via spraakcommando‘s. De accuduur bedraagt maximaal acht uur en de reikwijdte maximaal tien meter. Als de acculading toch een keer niet toereikend is of u de voorkeur geeft aan een directe kabelverbinding, dan kunt u uitwijken naar de meegeleverde communicatiekabel RMCE-UNI met jackplug. De Shure ingenieurs hebben de kabel eveneens uitgerust met afstandsbediening en microfoon, en geoptimaliseerd voor gebruik met iOS- en Android-apparaten. Hiermee kunt u eenvoudig wisselen tussen verschillende weergaveapparaten, zonder verbindingsproblemen of verlies van functionaliteit. Zo zijn de Sound Isolating Earphones van Shure voor het eerst zonder extra accessoires aangepast aan elke situatie.

…en voor alle wensen


De oortelefoons in de nieuw verkrijgbare pakketten gebruiken verschillende technologieën om tegemoet te komen aan de hoge eisen van muziekliefhebbers. 
In de SE425 zorgen een tweeter en een woofer in elk oortje voor een accuraat en gebalanceerd geluid. De SE535 beschikt naast een tweeter over twee woofers, en levert zo een breed klankspectrum en volle bassen. De SE846 oortelefoon maakt met zijn vier Hi-Res microdrivers en gepatenteerde laagdoorlaatfilter een echte subwoofer-functie mogelijk.

De Sound Isolating Earphones van Shure zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten.