Boomster Go

Teufel introduceert de BOOMSTER GO die dankzij de ingebouwde accu tot 10 uur lang muziek kan afspelen en een volume van maar liefst 84 dB produceert. De BOOMSTER GO van Teufel is waterdicht volgens de IPX7-classificatie. Deze kleine krachtpatser is verkrijgbaar in de vijf kleuren night black, sand white, space blue, ivy green en coral red voor een prijs van 99,99 euro.

Altijd een speaker bij de hand

Of je nu spontaan een feest wilt organiseren in het park, muziek nodig hebt om de slaap te vatten in je hotelkamer of een snelle presentatie op je tablet wilt geven: de BOOMSTER GO zet in al deze en tal van andere situaties de juiste toon. En met zijn compacte afmetingen van 10,2 x 10,7 x 4,6 centimeter en gewicht van 355 gram is hij makkelijk op te bergen.

Kleine afmetingen, groots geluid

Als je de volumeknop van de BOOMSTER GO vol opendraait, valt er duidelijk meer te horen dan wat je op basis van zijn omvang zou verwachten. In het meetlaboratorium produceerde deze kleine krachtpatser een volume van 84 decibel. Dat houdt het midden tussen een boormachine en een voorbijrijdende vrachtwagen. Wie dat niet voldoende vindt, kan twee exemplaren van de BOOMSTER GO koppelen tot een stereoset.

Flexibiliteit en uithoudingsvermogen

Met zijn praktische draagriem en de met Go-Pro compatibele schroefdraad (1/4 inch) kan de BOOMSTER GO eenvoudig worden getransporteerd en bevestigd. Zijn ingebouwde lithium-ionaccu met een vermogen van 2.600 mAh kan de speaker tot 10 uur lang van stroom voorzien.

Prijs en beschikbaarheid

De BOOMSTER GO is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro via www.teufelaudio.be.