Bowers & Wilkins DB Series Subwoofers

Bowers & Wilkins lanceert z’n meest krachtige serie subwoofers ooit, de DB Series. De nieuwe Bowers & Wilkins DB Series bestaat uit drie subwoofers die speciaal zijn ontworpen om een buitengewoon krachtig, strak en levendig basgeluid te produceren. Het zijn de meest krachtige actieve subwoofers die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd, voorzien van Aerofoil basdrivers die ook te vinden zijn in de top range 800 Series Diamond.

De DB Series markeert Bowers & Wilkins’ meest geavanceerde én best klinkende reeks subwoofers tot nu toe. Naast het topmodel, de DB1D, wordt de reeks compleet gemaakt met de DB2D en de compacte DB3D. De DB Series volgt in de voetsporen van de grensverleggende DB-1, maar is voorzien van nieuwe digitale technologie en geavanceerde materialen die ook te vinden zijn in de prijswinnende 800 Series Diamond, waaronder de revolutionaire Aerofoil conussen.

Uitzonderlijke hoeveelheid vermogen

Alle drie de modellen uit de DB Series bieden een uitzonderlijke hoeveelheid vermogen. Zo levert de DB1D een indrukwekkende 2000 Watt. Daarnaast zijn de subwoofers voorzien van tegenover elkaar geplaatste driver units en een ongelooflijk rigide behuizing waarmee vervorming wordt tegengegaan voor een zeer diep, levendig basgeluid. Om het simpel te zeggen: de modellen uit de DB Serie zijn zonder enige twijfel de best klinkende subwoofers in hun klasse.

Mobiele app

De DB Series is uitzonderlijk eenvoudig te configureren dankzij een speciale App. Deze App bevat een automatische kalibratie die gebruik maakt van de microfoon van de smartphone voor een optimale plaatsing, installatie en probleemoplossing. Dit kan ook gebruikt worden om de output en audio preset modus van de subwoofers te bedienen. De App is beschikbaar voor zowel iOS als Android-apparaten.