Bowers & Wilkins PI7 en PI5

Het premium audiomerk Bowers & Wilkins komt met twee nieuwe draadloze in-ear headphones: de PI7 en PI5. Beide modellen brengen de ongeëvenaarde geluidskwaliteit die muziekliefhebbers van het merk gewend zijn. Daarnaast beschikken de PI7 en PI5 over een noise-cancelling functie en laad je ze draadloos op. Hierdoor zijn het de perfecte in-ears voor iedereen met een on-the-go levensstijl. Tijdens het sporten of tijdens werk, een lange wandeling maar ook lekker thuis op de zetel.

Stijlvol design en slimme technologie

De PI7 en PI5 zijn ontwikkeld door hetzelfde team achter de gerenommeerde Bowers & Wilkins 800-serie Diamond-luidsprekers die in de beroemde Abbey Road Studios van de Beatles te vinden zijn. De nieuwe draadloze in-ears onderscheiden zich, naast de beste geluidservaring, met een gewaagd ontwerp en slimme technologie. Beide modellen zijn naar eigen voorkeuren in te stellen met de Bowers & Wilkins-app, beschikken over een eenvoudige gebruikersinterface en zijn gekoppeld aan de spraakassistent via Siri of Google Assistant. Daarnaast kunnen meerdere apparaten draadloos aan ieder model worden gekoppeld, zodat je gemakkelijk opnieuw verbinding kan maken met elke bron.

PI7

Elk element van het PI7-model is gemaakt om de allerbeste audio beleving te leveren. De 24-bits audio verbinding zorgt voor deze optimale geluidskwaliteit. Dit klinkt technisch, maar houdt in dat je muziek kan luisteren van professionele studiokwaliteit. De noise-cancelling functie van de PI7 past zich automatisch aan jouw omgeving aan, waardoor je altijd het beste geluid ervaart. Daarnaast worden de in-ears aangestuurd door zes microfoons, waardoor je nooit meer slecht te verstaan bent tijdens het bellen.

De smartcase is eenvoudig draadloos op te laden, ook als je onderweg bent. De case kan zelfs gebruikt worden als bluetooth bron door de unieke ‘retransmission’ functie. Hoe dit werkt? Je plugt de case in een apparaat zonder bluetooth connectiviteit, zoals een oude aux speaker of een vliegtuig entertainment systeem. De smartcase zet dit om in bluetooth, waarmee je draadloos kan luisteren. Bowers & Wilkins is de eerste in de audiowereld die deze technologie introduceert.

PI5

De PI5 is de toonaangevende draadloze in-ear headphone van Bowers & Wilkins die je on-the-go kunt gebruiken. Naast de uitzonderlijke geluids- en gesprekskwaliteit gaat hij meer dan 24 uur mee, zodat je de hele dag verbonden blijft. Batterij leeg? De PI5 heeft een snellaadfunctie die je batterij binnen 15 minuten een boost van maximaal twee uur extra geeft. Dit gaat gepaard met een noise-cancelling functie, zodat je je gemakkelijk aan kunt passen aan jouw luisteromgeving, of je nu thuiswerkt, of in een drukke straat loopt.