Camera, lichten, actie!

GoPro introduceert de HERO8 Black, modules en de MAX, en herdefinieert wat mogelijk is met een camera. Hier volgt een kort overzicht:

HERO8 Black € 429,99

De HERO8 Black pakt het groots aan met geavanceerde HyperSmooth 2.0-videostabilisatie: drastisch verbeterde stabilisatie in vergelijking met HyperSmooth 1.0 (als je dat kunt geloven). HyperSmooth 2.0 werkt in alle resoluties en bij alle frame rates, heeft een nieuwe Boost-modus en is voorzien van horizontaalstelling in de app. TimeWarp 2.0, ook nieuw, heeft automatische aanpassing van de snelheid, en speed ramping met tikregeling. De HERO8 Black biedt vier digitale lenzen waarmee je eenvoudig een beeld kunt selecteren, verbeterde audio met verbeterde windruisonderdrukking, aanpasbare voorinstellingen en een lichter, frameloos ontwerp met inklapbare bevestigingsplaatjes. Shazam!

Modules

De mediamodule, displaymodule en lichtmodule zijn accessoiremodules die de HERO8 Black uitrusten met professionele audio, een display aan de voorzijde en verbeterde verlichting. Voor degenen die op zoek zijn naar extra prestaties stellen modules gebruikers in staat hun HERO8 Black om te zetten in een krachtpatser.

MAX € 529,99

De MAX is een GoPro-camera met twee lenzen die veelzijdigheid nog verder vergroot. Het is alsof je drie camera’s in één hebt. Gebruik de MAX als een waterdichte, maximaal gestabiliseerde HERO-camera met enkele lens, 360°-camera met dubbele lens of geavanceerde camera met vlogfunctie, ingebouwd display aan de voorzijde en richtmicrofoon. Hoe je hem ook gebruikt, de MAX biedt geavanceerde, feilloze videostabilisatie met Max HyperSmooth. De MAX heeft ook vier digitale lenzen, waaronder de nieuwe ultrabrede Max SuperView, GoPro’s breedste kijkhoek ooit. Extra updates zijn onder meer 360°-videomontage en -fotomontage in de camera plus op key frames gebaseerde bewerking van 360°-inhoud in de GoPro-app. De GoPro MAX is ‒ als geen enkele andere camera ter wereld ‒ perfect voor innovatieve gebruikers die hun creativiteit echt tot de MAX willen uitleven.