Canon lanceert EOS 6D Mark II

Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft de langverwachte EOS 6D Mark II geïntroduceerd voor zowel gepassioneerde fotografen als de professionals. Deze full-frame DSLR-camera is voorzien van de meest recente generatie Canon-technologieën en daarmee ontworpen voor die fotografen die hun grenzen willen verleggen en hun fotografie naar het volgende niveau willen tillen.

Revolutionaire beeldkwaliteit voor uw volgende stappen in fotografie

Geniet van betere beeldkwaliteit, meer controle over de scherptediepte en geweldige prestaties bij weinig licht dankzij een full-frame sensor met een resolutie van 26,2 Megapixel. Zie de fijnste details, zelfs bij helder belichte delen en donkere schaduwen. En de kwaliteit blijft hetzelfde wanneer het donkerder wordt, met een maximale gevoeligheid van ISO 40.000 (uitbreidbaar tot ISO 102.400).

Prestaties die vertrouwen geven

De nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij maanlicht, is te danken aan de 45-punts cross-type AF die ook objecten met nauwkeurige precisie kan volgen. Dual Pixel CMOS AF stelt moeiteloos scherp, ook in de Live View-modus – perfect als kritische scherpte belangrijk is. Met continue opnamen tot 6,5 fps kunt u zowel actie volgen als vluchtige momenten vastleggen.

Revolutie aan de binnenkant; evolutie aan de buitenkant

De EOS 6D Mark II voelt vertrouwd vanaf het moment dat uw klanten deze in handen nemen; dat geldt voor meer ervaren fotografen, maar ook voor hen die nog geen ervaring met full frame hebben. Een verfijnd ontwerp – met touchscreenbediening en een grote optische zoeker – geeft vertrouwen, zodat ze ook onder druk creatief kunnen zijn.

Wees nog creatiever met DSLR-video’s

Neem fantastische Full HD-video’s op die scherp en stabiel zijn, zelfs bij weinig licht. De geïntegreerde 5-assige digitale stabilisatie vermindert onbedoelde camerabewegingen en de Dual Pixel CMOS AF stelt soepel en constant scherp om onderwerpen nauwkeurig in beeld te houden. Pull-focus van het ene object naar het andere met één tik op het touchscreen van de EOS 6D MARK II.

Connected cameratechnologie voor nieuwe manieren van werken

De EOS 6D Mark II kan een constante Bluetooth®-verbinding met een smartphone of tablet houden.* Dit maakt het activeren van Wi-Fi gemakkelijker, waardoor u door foto’s kunt bladeren en ze kunt delen, en op afstand foto’s kunt maken met behulp van het scherm van een apparaat. De ingebouwde GPS van de EOS 6D Mark II voegt locatiegegevens toe aan de foto’s die u maakt.**

Aanbevolen verkoopprijs EOS 6D body + EF 24-205 STM kit: €2 539,99
Verkrijgbaar vanaf eind juli 2017