Canon stelt de EOS M100 voor

Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft vandaag de EOS M100 geïntroduceerd. Deze stijlvolle en ‘connected’ spiegelloze EOS-camera belooft een ongelooflijk goede beeldkwaliteit.

De EOS M100 is ideaal om altijd bij de hand te hebben, want deze compacte en stijlvolle camera stelt je in staat om spontane dagelijkse momenten en onvergetelijke verhalen vast te leggen. Het grote aantal creatieve filters en de wireless connectiviteit stellen je in staat om uitzonderlijke opnamen te maken en die binnen een paar seconden te uploaden naar social media.

Geef je creatieve visie de ruimte

De EOS M100 is jouw camera wanneer je ervoor kiest om je creatieve visie de ruimte te geven en je fotografie naar het volgende niveau te tillen. Dankzij het intuïtieve touchscreen en de creatieve filters gaat het leren werken met de EOS M100 heel gemakkelijk. Ook het uitwisselen tussen camera en je smartphone gaat moeiteloos. Of je nu een onscherpe achtergrond wilt of je onderwerp een extra accent wilt geven, de on-screen toelichtingen op de camera helpen je om snel professionele opnamen te maken die je voor altijd wilt bewaren.

Wanneer je vlogt of een selfie maakt op een locatie die je absoluut moet delen, dan zijn het handige variangle scherm en de Selfie-modus van de EOS M100 ideaal om direct de eerste keer een perfect resultaat te behalen. In de Smooth Skin modus heb je keuze uit vijf verschillende niveaus voor die extra uitstraling die je foto’s de perfecte beleving geven, ongeacht of je de Selfie modus gebruikt of een foto van je vrienden maakt.

Hoge kwaliteit, compact ontwerp

Ook bij een compacte camera als de EOS M100 profiteer je van de allernieuwste technologie die je mag verwachten bij professionele high-end camera’s. De EOS M100 start in een oogwenk, zodat je onderwerpen kunt vastleggen zodra je oog erop valt. Met deze camera hoef je nooit concessies te doen aan de beeldkwaliteit. Of je nu fotografeert in een omgeving met weinig licht of buiten bij fel zonlicht, de camera zal altijd levensechte foto’s maken. Het met haarscherpe precisie vastleggen van een onderwerp en video’s is nooit meer een uitdaging, zelfs bewegende beelden blijven duidelijk.

Gebruiksvriendelijk

De duidelijke instructies op het scherm helpen je om snel vol vertrouwen te experimenteren met een reeks aan opnameprogramma’s en -instellingen, zodat je de wereld rondom je op een indrukwekkende manier tot leven brengt in je fotografie. Het intuïtieve touchscreen heeft dezelfde pictogrammen als op je smartphone en maakt het gebruik van de EOS M100 nog eenvoudiger. Je kunt door je foto’s swipen en in de afspeelmodus met twee vingers in- en uitzoomen.

Stem je camera af op jouw persoonlijke stijl

Je kunt het ontwerp van de camera afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur – de EOS M100 is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs met daarnaast keuze uit een camerabeschermhoes in negen verschillende kleuren. Of je nu gaat voor een strakke, zwarte uitstraling of opvallend turkoois, je kunt de beschermhoes mixen en aanpassen om de camera jouw accent te geven. Bevestig een riem om de camera over je schouder of om je nek te hangen en veilig te gebruiken wanneer je onderweg bent. Met keuze uit een serie beschermhoezen en riemen geef jij het ontwerp een geheel eigen stijl.

Altijd verbinding

Dankzij de Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit kun je je foto’s moeiteloos uploaden naar Instagram en Facebook. Zodra er verbinding is, kun je je foto’s met de Canon Camera Connect app op iOS en Android-apparaten[1] rechtstreeks naar je telefoon kopiëren zonder dat je de camera zelfs maar hoeft aan te raken. Met deze slimme verbinding kun je – zodra je via Wi-Fi verbinding hebt gemaakt – van al je foto’s en video’s een kopie in de cloud plaatsen en hoef je je geen zorgen te maken dat je mooiste herinneringen kwijtraken.

Compatibiliteit voor alles wat je maar wilt

Bij de EOS M100 kun je kiezen voor de lens die aansluit bij wat jij wilt fotograferen. Of het nu gaat om landschappen of portretfoto’s, je kunt de cameralens wisselen met de lens die je op dat moment nodig hebt. Net als de camera zelf zijn ook de lenzen in het EOS M-assortiment klein en licht in gewicht – er is niets wat je tegenhoudt voor je volgende avontuur. Wanneer je bovendien besluit een Mount Adapter[2] te gebruiken, krijg je toegang tot alle Canon EF- en EF-S-lenzen en kun je gemakkelijk van lens wisselen zodra je creatieve visie daarom vraagt.

Deze stijlvolle kwaliteitscamera stelt je in staat de wereld op een fascinerende manier vast te leggen. De creatieve filters en de hoogwaardige beeldkwaliteit van de EOS M100 tillen je fotografische mogelijkheden naar een hoger niveau – vanaf nu is elke opname die je maakt het waard om op Instagram te delen. De EOS M100 is de camera om herinneringen in al hun schoonheid vast te leggen en levenslang te koesteren en natuurlijk te delen met familieleden en vrienden. De compacte, lichtgewicht body van de EOS M100 maakt dit de ideale camera om bij elke gelegenheid de mooiste verhalen te registreren.