De slimste laptops zijn nu nog slimmer

Gigabyte kondigt met trots een nieuwe generatie AERO-serie laptops aan. Deze laptops voor creators zijn bekroond met de 2020 Red Dot Design Award. De nieuwe generatie laptops zijn voorzien van 10th Gen Intel® Core™ H-series processoren en NVIDIA® GeForce® RTX 20 SUPER™ grafische kaarten.

Creativiteit start hier: AERO, laptops ontworpen voor creators

Deze nieuwe AERO-lijn, voorzien van 10th Gen Intel® Core™ H-series processoren, bestaat uit: 15-inch AERO 15 OLED met 4K UHD display, 17-inch AERO 17 HDR, 15-inch AERO 15 met FHD 144Hz en 17-inch AERO 17 met FHD 144Hz.

GIGABYTE‘s AERO-serie laptops, de eerste Microsoft Azure AI notebooks ter wereld, zijn uitgerust met artificial intelligence dat het gebruik van applicaties waarneemt en de configuratiedata verzamelt van de processoren, de graphics en ventilatoren. Door middel van de Azure cloud database leert de AI de configuratie van de laptop te optimaliseren. Hierdoor worden handmatige configuraties overbodig en biedt het een stabiele en comfortabele werkomgeving voor creators. Dankzij de Intel® Core™ i9-10980HK processoren, NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™ grafische kaarten en de verbeterde AI is er een significante boost in de performance merkbaar, waardoor 3D rendering in Cinema 4D 30%* sneller is vergeleken met de vorige generatie.

Mark AJ Nazal, een met een Emmy Award bekroonde visual effects artist die gewerkt heeft aan de productie van beroemde tv-series zoals Lucifer en Westworld, is een van de creators die op dit moment de AERO 17 HDR gebruikt voor zijn creatieve werk. Volgens Nazal is zijn AERO laptop uitgerust met een processor en grafische kaart die in staat zijn om een snelle preview in de editing software uit te voeren. Daarnaast kan hij door het formaat en gewicht van de laptop deze makkelijk meenemen onderweg.beroemde tv-series zoals Lucifer en Westworld, is een van de creators die op dit moment de AERO 17 HDR gebruikt voor zijn creatieve werk. Volgens Nazal is zijn AERO laptop uitgerust met een processor en grafische kaart die in staat zijn om een snelle preview in de editing software uit te voeren. Daarnaast kan hij door het formaat en gewicht van de laptop deze makkelijk meenemen onderweg. op zijn AERO 17 HDR )

Scherp contrast + accurate kleur: 4K HDR AMOLED laptops

De laptops van de nieuwe AERO-serie zijn de eerste laptops uitgerust met een Samsung AMOLED display. Deze display ondersteunt niet alleen 100% DCI-P3, een standaard gamma voor digitale content, maar voldoet ook aan de VESA Display HDR 400 True Black standard. Vergeleken met LCD, dat een sRGB gamma ondersteunt, kan de display van de AERO 25% meer kleur en detail tonen. Alle displays zijn Xrite™ Pantone® gecertificeerd en geijkt met professionele kleurkalibratoren. Waar de meeste producenten alleen samples testen, garandeert GIGABYTE dat elk display afzonderlijk is gekalibreerd zodat iedere AERO laptop de meest accurate kleur toont voor de gebruiker.

Dankzij de fenomenale hardware performance van de AERO is de volgende stap om vol overgave je favoriete games te spelen. Goede games hebben een prijskaartje en daarom werken AERO en Xbox samen om het leven van gamers wat makkelijker te maken. Wanneer je een nieuwe AERO koopt die uitgerust is met de nieuwste Intel® 10 Gen processor, dan krijg je daar een gratis 30-dagen trial bij van de Xbox Game Pass voor PC (ter waarde van € 4,99). Je krijgt onbeperkt toegang tot meer dan 100 PC-games van hoge kwaliteit. Geniet van de beste gaming ervaring ooit met de nieuwe AERO.