Draadloze Extrabass partyspeakers en koptelefoons

De Extrabass serie van Sony komt ieder feestje tot leven dankzij de trillende bassen en discoverlichting. Er zijn vier nieuwe draagbare draadloze speakers in vier formaten en diverse kleuren, elk met de unieke Extrabass technologie voor een krachtige sound en dreunende bassen.

Met vrienden in het park of gewoon thuis in de woonkamer, deze speakers zorgen overal voor een feestje. Dankzij een batterijduur van 24 uur kan het de hele nacht doorgaan. De draadloze partyspeakers zijn uitgerust met flitsende lichtjes, instelbare dj-effecten en Extrabass functies. Tevens zijn ze spatwaterdicht dus bestendig voor het geval er een drankje morst.

Een handige functie is de Wireless Party Chain. Met deze functie is het mogelijk om tot wel 10 speakers draadloos met elkaar te verbinden. Of koppel twee speakers van hetzelfde model draadloos aan elkaar via die functie ‘Speaker Add’ voor een kamervullend stereogeluid.

Flitsende feestlichtjes

De ingenieurs van Sony hebben de populaire discoverlichting nu ook toegepast op de kleinere draadloze speakers. Een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen voor een ultiem feestje thuis of buiten. De SRS-XB40 is uitgerust met clubverlichting via led-perimeterverlichting, een strobe en een speakerlichtje. De lichtstrook vormt patronen in wit en alle kleuren van de regenboog. De SRS-XB30 heeft een gelijkwaardige lichtstrook en strobe en de SRS-XB20 is uitgevoerd met een lichtstrook in een bij de speakeruitvoering passende kleur.

Bouw een feestje in persoonlijke stijl

De SongPal app van Sony werkt als afstandsbediening: gebruikers kunnen er muziek mee afspelen, de verlichting bedienen, de geluidsmodus instellen en een speaker toevoegen. Nieuw voor de draadloze speakers van 2017 is de Fiestable app. Deze biedt meer persoonlijke controle over de SRS-XB40: er zijn dj-effecten voorzien en de lichtkleuren kunnen in een handgebaar veranderen.

Deze draagbare speakers maken draadloos verbinding via Bluetooth en NFC. De modellen kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden en zijn compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Voer dag en nacht feest

Laat de muziek onophoudelijk knallen: de krachtige SRS-XB40, de krachtigste van de vier nieuwe speakers, heeft een batterijduur van wel 24 uur. De SRS-XB30 heeft een batterij die net zo lang meegaat. Het formaat is kleiner, dus deze speaker is gemakkelijk mee te nemen naar een feestje. Met deze EXTRABASS draadloze speakers zijn verrassingen uitgesloten, want als de batterij bijna leeg is, laat de speaker automatisch een gesproken bericht horen.

Waterbestendig voor elk avontuur

De SRS-XB20 is nog iets kleiner. Net als de andere speakers zit ook dit model uitstekend in elkaar. De speakers zijn allemaal IPX5 waterbestendig en kunnen dus een heleboel spatwater aan, van een regenbui tot spattend zwembadwater.

De kleine SRS-XB10 geeft ‘muziek onderweg’ een nieuwe betekenis. Dit kleine cilindervormige model heeft een siliconenriem waarmee de speaker overal aan bevestigd kan worden. Maak de riem vast en de EXTRABASS-sound gaat overal mee naartoe. Hang hem bijvoorbeeld aan een fiets tijdens een ritje, in de tent tijdens een festival of rugzak tijdens een bergwandeling.

Houd het persoonlijk

Voor een persoonlijk feestje introduceert Sony een serie nieuwe headphones. De MDR-XB950N1 combineert Wireless NC-technologie (Noise Cancelling, ruisonderdrukking) met de EXTRABASS-sound. Met deze koptelefoon gaat ieder privéfeestje onophoudelijk door, want een volledig opgeladen batterij gaat tot wel 22 uur mee.

De MDR-XB950B1 is een andere nieuwkomer. De batterij gaat tot 18 uur mee en dit model is gemakkelijk op te vouwen en in de bijgeleverde etui te steken.

In het voorjaar van 2017 komt Sony met een nieuwe app waarmee muziek via een Sony koptelefoon gepersonaliseerd kan worden genaamd: “Sony Headphones Connect”. Hiermee kiest de gebruiker uit een reeks EXTRABASS geluidsomgevingen die passen bij de muziek: Arena, Club, Concertzaal of Openluchtpodium. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de Bass Boost-functie. Hiermee zijn het volume en de diepte van de bassen naar eigen voorkeur instelbaar.

De SRS-XB40 EXTRABASS draadloze speaker is er in blauw, zwart of rood en is vanaf maart 2017 in de Benelux te koop voor ca. € 230.

De SRS-XB30 EXTRABASS draadloze speaker is er in blauw, zwart, rood, groen of wit en is vanaf maart 2017 in de Benelux te koop voor ca. € 170.

De SRS-XB20 EXTRABASS draadloze speaker is er in blauw, zwart, rood, groen of wit en is vanaf maart 2017 in de Benelux te koop voor ca. € 120.

De SRS-XB10 EXTRABASS draadloze speaker is er in het blauw, zwart, rood, groen, wit of geel en is vanaf maart 2017 in de Benelux te koop voor ca. € 60.

De MDR-XB950N1 EXTRABASS draadloze koptelefoon is er in zwart of groen en is vanaf maart 2017 in de Benelux te koop voor ca. € 250.

De MDR-XB950B1 EXTRABASS draadloze koptelefoon is er in zwart, rood of blauw en is vanaf maart 2017 in de Benelux te koop voor ca. € 200.