EPOS│SENNHEISER GSP 600 Serie

EPOS onthult het tweede en derde game-product van het nieuwe audiobedrijf sinds de lancering van zijn internationale game-campagne; de EPOS I SENNHEISER GSP 601 en GSP 602 bedrade gesloten akoestische game-headsets, met nieuwe kleuren voor unieke game-setups. Na het succes van de bekende GSP 600 game-headset van EPOS│SENNHEISER die gericht was op prestaties, bieden zowel de GSP 601 als de 602 hoogwaardige, kraakheldere betrouwbare audio, en uitzonderlijk realisme voor game-sessies. De headsets zijn ontwikkeld voor de gamer die kwaliteit en esthetiek belangrijk vindt, en beschikken over de geliefde ergonomische vormgeving van de GSP 600, aangevuld met moderne en frisse kleurstellingen.

Nieuwe frisse kleuren

Terwijl andere game-headsets gebruik maken van het standaard zwart-witmotief, breken de EPOS | SENNHEISER GSP 601 en 602 met deze traditie. Ze zijn voorzien van frisse nieuwe kleuren, zodat iedere gamer zijn unieke stijl kan creëren. De GSP 601 heeft strakke witte kenmerken, gecombineerd met coole zwarte accenten en verwisselbare koperkleurige zijplaten. De GSP 602 heeft een unieke uitstraling met een glanzende marineblauwe buitenkant, afgezet tegen stoere cognackleurige oorkussens.

Eigenschappen waarmee je het beste uit de game haalt

De GSP 601 en GSP 602 beschikken over dezelfde geweldige functies als de zeer succesvolle GSP 600 en hebben beide een duurzaam en doordacht ontwerp dat, in combinatie met de audiotechnologie van EPOS│SENNHEISER, een competitief voordeel biedt. Beide modellen beschikken over ergonomische oorkussens van imitatieleder met verstelbare druk, om zelfs in de meest luidruchtige omgeving te zorgen voor geluidsdemping.

Heldere communicatie voor een voorsprong op de concurrentie

De flexibele microfoon op de arm van de headsets zorgt voor kraakheldere audio bedoeld voor het onderdrukken van passieve achtergrondgeluiden, gecombineerd met een lift-to-mute-functie voor kristalheldere communicatie met het team. Op vergelijkbare wijze is het buitenste oorkussen aan de rechterkant uitgerust met een handig volumewieltje waarmee snel aanpassingen gemaakt kunnen worden. De headsets GSP 601 en GSP 602 zorgen net als de GSP 600-serie voor volledige onderdompeling in de game, waarbij slechts een seconde het verschil kan maken tussen winnen of verliezen.

Geschikt voor meerdere platforms

De headsets GSP 601 en GSP 602 maken gebruik van een verwisselbare 3,5 mm-kabel met één of twee pinnen voor aansluiting op PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en alle andere consoles en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.

Strak, modern design

Stijlbewuste gamers willen, net als voor alle andere onderdelen in hun set-up, stijlvolle audiomogelijkheden die zich onderscheiden van het gebruikelijke design van gangbare game-headsets. Gamers kunnen hun game-station nu naar het volgende niveau tillen met ongeëvenaarde eigen technologie, volledig volgens de Power of Audio.