EPOS ADAPT 100-serie

EPOS, het premium enterprise- en gaming-audiomerk, kondigt de lancering van de ADAPT 100-serie aan. Deze headset is ontwikkeld voor de zogenoemde hybride professional en beschikt over een uitstekende audiokwaliteit die gericht is op het verhogen van de concentratie en het garanderen van naadloze communicatie on demand.

Een headset die het hoofd biedt aan de nieuwe uitdagingen van het hybride werken

De hybride werknemer staat voor nieuwe uitdagingen waarvoor audio-apparaten nieuwe oplossingen moeten kunnen bieden. De ADAPT 100-serie is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen, met slimme audiotechnologie voor compromisloze prestaties, zowel onderweg als op kantoor. De ADAPT 100-serie maakt gebruik van EPOS Voice-technologie met een ruisonderdrukkende microfoon om de stem van de gebruiker te optimaliseren voor betere gesprekken, en de geïntegreerde EPOS ActiveGard-technologie beschermt gebruikers tegen akoestische schokken. De serie is ook uitgerust met functieoverschrijdende mogelijkheden om tegelijkertijd een superieure luisterervaring mogelijk te maken, vrij van storingen, zodat hij kan voldoen aan steeds meer in elkaar overlopende persoonlijke en zakelijke behoeften.

Perfect voor lange vergaderingen

De ADAPT 100 heeft een stijlvolle look en is gebouwd voor een dag lang gebruikersflexibiliteit en comfort, met grote oorkussens van kunstleder of schuim en een ergonomisch, licht ontwerp. Een discrete arm die netjes in de headset kan worden gevouwen wanneer hij niet in gebruik is, zorgt voor een naadloze overgang tussen gesprekken en andere taken.

Gestroomlijnde samenwerking mogelijk maken

Om tegemoet te komen aan de toegenomen behoefte aan samenwerking en om de workflow van de gebruiker te verbeteren, zijn varianten van de ADAPT 100-serie geoptimaliseerd voor UC. De ADAPT 130T USB II, ADAPT 130T USB-C II, ADAPT 135T USB II, ADAPT 135T USB-C II, ADAPT 160T USB II, ADAPT 160T USB-C II, ADAPT 165T USB II, ADAPT 165T USB-C II zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams, wat kan worden gestart door simpelweg op een oproepknop te klikken. Plug-and-play connectiviteit voor apparaten is ook mogelijk via een 3,5 mm aansluiting, USB-A- of USB-C-connectors, zodat werknemers eenvoudig van apparaat kunnen wisselen. Deze verbeteringen dragen bij aan een nog intuïtievere en gestroomlijndere ervaring voor gebruikers, waardoor ze hun prestaties kunnen verbeteren, hoe en waar ze ook werken.