Exclusieve etuis van Bang & Olufsen

In de nieuwe SS/2019 collectie brengt Bang & Olufsen een ode aan de Scandinavische zomer; dat verfrissende gevoel van vitaliteit als de bleke en koude wintermaanden plaats maken voor een helder en warm seizoen, gevuld met lange dagen en nieuw leven.

Deze gelimiteerde SS19 Collectie bevat een reeks hoogwaardige koptelefoons, speakers en accessoires in een nieuw, etherisch kleurenpalet dat gemakkelijk van de grond, door het bos en in de lichtblauwe lucht verdwijnt. De SS19-kleuren omvatten “Clay”, een diepe en natuurlijke kleur geïnspireerd door de aardse tonen van de Scandinavische zomer en dramatische kliffen aan de zee; “Pine”, een donkergroen dat doet denken aan de knapperige frisheid en de diepe contrasten van het Scandinavische bos; en “Sky”, een lichtblauwe tint met een koel gevoel van winderige zomermiddagen.

De exclusieve collectie bevat naast de Beoplay E6, Beoplay H9i en Beoplay A1 ook een uitzonderlijke accessoire. Een delicaat etui voor oortelefoons en een tas voor je koptelefoon, gemaakt met Ria-stof uit de Kvadrat/Raf Simons-collectie. Het gebruik van kleur in Ria is geïnspireerd op pointillisme, de techniek waarmee levendige kleurvelden worden opgebouwd in precieze, individuele punten.