Fresh ’n Rebel Code ANC Headphone

Hoe heerlijk is het om, nu meer dan ooit, te ontsnappen aan de realiteit. Guess what?! Dankzij de gloednieuwe Code ANC headphone van Fresh N Rebel is het mogelijk om volledig in je eigen bubble te luisteren naar je favoriete songs en podcast. De gloednieuwe draadloze Code ANC is uitgerust met Active Noise Cancelling (ANC), is ready for the road doordat hij inklapbaar is en is voorzien van superzachte vegan lederen oorkussens en een Ingebouwde afstandsbediening en microfoon en last but not least: Deze musthave Heeft een draadloze speelduur van 30 uur en 17 uur met ANC. Omgevingsgeluiden verdwijnen in het niets waardoor je in alle rust kan werken of genieten.

De Code ANC headphone kunnen we nog het beste omschrijven als subtiel, solide en gesofisticeerd. Zeg dus nooit meer zomaar ‘hoofdtelefoon’ tegen de gloednieuwe Code Anc headphone van het hippe Rotterdamse audiowear merk Fresh ’n Rebel.

Fresh ‘n Rebel focust op een divers publiek, gaande van muziekliefhebbers, fashionista/o’s tot ware design liefhebbers. De Code Anc is verkrijgbaar in 6 “Rebelse” kleuren (Dusty Pink, Steel Blue, Ruby Red, Storm Grey, Misty Mint en Silky Sand die je naar eigen flavour kan mix & matchen met je outfit. Want wie wilt er niet FAB uitzien tijdens zowel een zakelijk videogesprek maar ook tijdens een heerlijke promenade met je bubble.

De superlichte Code Anc koptelefoon is jouw nieuwe partner-in-crime voor je dagelijkse activiteiten of je nu moet werken of aan het studeren bent. De Code Anc zorgt er door zijn actieve ruisonderdrukking voor dat je ongestoord kan genieten van je muziek, podcast of video doordat hij omgevingsgeluiden in no time kan blokkeren. Maar ook je werk of studie kan je dankzij de Code Anc in full focus aanvangen. Een genot wanneer we zoals alsmaar vaker thuis werken en studeren. De Code Anc is een waar mode musthave voor zowel buiten als binnen en is verkrijgbaar in 6 “Rebelse” kleuren die je naar eigen flavour kan Mix & matchen met je outfit. Voor deze gloednieuwe campagne trok Fresh ’n Rebel naar een strak industrieel gebouw waar in een mysterieuze sfeer en door het gebruik van subtiele kleuren de meest expressieve images werden geshoot.

SLIMME FEATURES

De Code Anc is niet alleen een waar fashion accessoire maar is ook voorzien van de meest slimme features :
Active Noise Cancelling (ANC)
Draadloze speelduur van 30 uur en 17 uur met ANC
Oplaadtijd via USB-C-kabel: 2 uur
Comfortabele fit en een subtiele look
Licht van gewicht: slechts 220 g
Inklapbaar: je kunt hem gemakkelijk meenemen
Superzachte vegan lederen oorkussens
Ingebouwde afstandsbediening en microfoon
Audiokabel (3.5 mm)

COLOUR YOUR MUSIC met Fresh ‘n Rebel

Het Nederlandse Fresh ’n Rebel creëert mobiele must-haves met een fashionable touch in de meest kleurrijke en funky designs. Het gevarieerde productaanbod wordt met zorg ontwikkeld en past altijd bij de laatste tech- en modetrends. Fresh ’n Rebel producten zijn niet alleen functionele apparaten, maar ook echte eyecatchers waarmee je écht gezien wil worden. Ze zijn een aanvulling op je outfit of interieur. Behalve de Twins, biedt Fresh ‘n Rebel ook andere over-, on- en in-ear headphones, waterproof Bluetooth speakers, powerbanks en kabels. Colour your music met Fresh ’n Rebel!

Adviesverkoopprijs : €89,99 (Vandenborre, Fnac, Mediamarkt etc.) of via www.freshnrebel.com