FRITZ!Box 4060

Met de FRITZ!Box 4060 introduceert AVM de eerste tri-band draadloze router voor Wi-Fi 6. Gebruikers kunnen de FRITZ!Box 4060 eenvoudig aansluiten op hun bestaande modem en genieten van de voordelen van een krachtig thuisnetwerk.

Dankzij Wi-Fi 6, de nieuwste Mesh Wi-Fi-technologie van AVM, drie radio-units en in totaal 12 antennes, kunnen Wi-Fi-datasnelheden tot 6 Gbit/s worden bereikt. De tri-band FRITZ!Box 4060 haalt het maximale uit smartphones en andere mobiele apparaten van de nieuwste generatie. Daarnaast is de FRITZ!Box 4060 het eerste model in de FRITZ!Box 4000-serie dat DECT ondersteunt. Hiermee beschikken gebruikers over een krachtige draadloze router die ook dienstdoet als basisstation voor VoIP-telefonie. Ook kunnen gebruikers hun Smart Home-producten van FRITZ! of andere fabrikanten met de draadloze router verbinden via de DECT ULE-standaard.

De FRITZ!Box 4060 heeft een nieuw wit verticaal design en beschikt over krachtige hardware. Op het gebied van VPN en USB kan de gigabit-grens duidelijk worden overschreden. De VPN-doorvoersnelheid is ideaal voor mensen die vanuit huis werken en een stabiele verbinding met hun bedrijfsnetwerk nodig hebben. De USB-snelheden zijn al vergelijkbaar met dedicated NAS-systemen. Naast een USB 3.0-poort is de FRITZ!Box 4060 uitgerust met een 2,5 gigabit WAN-poort en drie extra gigabit LAN-poorten, waarmee een breed scala aan apparaten, zoals opslagmedia, printers, smart-tv’s of gameconsoles, in het thuisnetwerk geïntegreerd kan worden.

Andere functies zijn typische FRITZ!Box-functies zoals uitgebreid ouderlijk toezicht, een mediaserver voor foto’s, muziek en video’s, evenals Wi-Fi-gasttoegang en toegang op afstand via MyFRITZ! De FRITZ!Box 4060 is vanaf nu beschikbaar bij verschillende retailers voor een adviesprijs van €259.

De tri-band perfecte combinatie voor Wi-Fi in elke hoek: FRITZ!Box 4060 en FRITZ!Repeater 6000

De FRITZ!Box 4060 ondersteunt Mesh Wi-Fi (zoals alle FRITZ!-producten) én heeft de nieuwe Wi-Fi-6 standaard aan boord. Dit betekent dat aanzienlijk meer Wi-Fi-apparaten snel en stabiel in het thuisnetwerk kunnen worden geïntegreerd. In een woning die groter is dan gemiddeld vormt de FRITZ!Box 4060 een ideaal duo met de tri-brand FRITZ!Repeater 6000. Met één druk op de knop kan een Mesh Wi-Fi-netwerk met een groot bereik worden opgezet. Mobiele apparaten maken altijd verbinding met het FRITZ!-product dat naadloos de beste verbinding biedt. Meer informatie over Mesh Wi-Fi met FRITZ! is te vinden op nl.avm.de/mesh.