Garmin Edge 540 en 840 Solar fiets-GPS

Fietsfanaten opgelet: met de komst van mooier weer onthulde Garmin vandaag de nieuwe Edge® 540, 540 Solar, 840 en 840 Solar geavanceerde, compacte fietscomputers met unieke, gerichte en uitgebreide coaching op maat van de persoonlijke doelen van elke fietser. Geavanceerde, lichtgewicht GPS-fietscomputers die dynamische prestatie-informatie en geavanceerde kaartfuncties bieden om je voor te bereiden op je volgende rit, wedstrijd of uitdaging. Ze zijn nu verkrijgbaar in standaard (540 en 840) en Solar (540 Solar en 840 Solar) versies, voor zij die (nog) langer willen blijven fietsen, met meer dagen tussen oplaadbeurten, dankzij het opladen op zonne-energie. ​ Deze nieuwe 540 en 840 series zijn klaar om fietsers te helpen het beste van zichzelf te geven.

Edge 540 en 840: rij slimmer en train harder

Met superieure en nog nauwkeurigere navigatie, planning en training die zich aan jou en je doelen aanpassen, helpen de Edge 540 en 840 series je bij elke rit je prestaties te verbeteren. En met de Solar-functie op de Edge 540 Solar en 840 Solar kun je dankzij het opladen op zonne-energie genieten van nog langere ritten. Met informatie van Firstbeat Analytics™, zoals VO2 max, trainingsstatus en -belasting, hersteltijd en meer, kunnen fietsers gemakkelijk zien hoe hun lichaam reageert op hun inspanningen tijdens trainingen. Wie een compatibele Garmin smartwatch draagt, kan een meer holistisch beeld krijgen van hun gezondheid en welzijn met informatie zoals Pulse Ox, Body Battery™ tracking, geavanceerde slaaptracking en slaapscore, en meer.

Geert de Vlieger, voormalig keeper van ons nationale voetbalteam en fietsfan: “Ik ben altijd een grote fan geweest van de Garmin Edge 830 compacte fiets-GPS. Door nu de Solar functie toe te voegen aan de Edge 840, zal ik geen problemen hebben met de batterijduur voor mijn volgende sportieve uitdagingen, waaronder mijn beklimming van de Mont Ventoux deze zomer. Met nieuwe prestatiemetingen, kaartverbeteringen en oplaadmogelijkheden op zonne-energie zijn deze nieuwe Edge GPS-fietsers het perfecte hulpmiddel om je training en prestaties drastisch te verbeteren.”

Crush every ride

Met deze fiets-GPS ben je klaar voor elke rit, van afgelegen grindpaden tot uitdagende beklimmingen. Alle modellen uit de Edge 540 en 840 serie hebben een 2,6 inch kleurenscherm en knoppenbediening die in elke rijomgeving werken, terwijl de toestellen uit de Edge 840 serie ook een responsief touchscreen hebben.

Meteen uit de doos is het instellen van het apparaat eenvoudiger dan ooit: een snelle en eenvoudige ervaring om toegang te krijgen tot informatie, cursussen en trainingstools. Bovendien kunnen gebruikers gegevensvelden rechtstreeks vanaf de Edge of een compatibele smartphone aanpassen.