Garmin Instinct Crossover

Ga nieuwe uitdagingen aan met de Garmin Instinct® Crossover smartwatch, de recentste toevoeging aan de befaamde Instinctfamilie van robuuste, innovatieve smartwatches. De Instinct Crossover is een hybride horloge met GPS-verbinding, ontworpen voor wie het uiterlijk van een klassiek analoog horloge waardeert, maar niet wil afzien van de essentiële functies van een smartwatch. De lichtgevende wijzers van de Instinct Crossover benadrukken op dynamische wijze unieke 24/7 gezondheids- en fitnessfuncties via een helder, gemakkelijk af te lezen digitaal display. En dankzij het opladen op zonne-energie wordt de levensduur van de batterij van de Instinct Crossover nu gemeten in maanden, niet in dagen. De Instinct Crossover is de ideale multifunctionele metgezel voor alle buitensporten.

Robuust én verfijnd, om je in elke situatie te ondersteunen

De Instinct Crossover combineert robuust vakmanschap en intuïtieve ervaring met nieuwe analoge wijzers en een Super-LumiNova® wijzerplaat tot een robuust, maar verfijnd horloge dat klaar is om elke nieuwe uitdaging aan te gaan. De Instinct Crossover is hitte- en schokbestendig, gebouwd volgens MIL-STD-810 en waterbestendig tot 10 ATM. Dankzij de nieuwe RevoDrive-technologie van Garmin biedt de Instinct Crossover nauwkeurige analoge tijdwaarneming, zelfs bij de meest uitdagende activiteiten en omgevingen. RevoDrive biedt ook automatische herkalibratie bij schokken. Dit verbonden horloge ondersteunt je in elke situatie zonder je ooit in de steek te laten.

Blijf geconnecteerd en gezond

De Instinct Crossover biedt onmisbare functies voor gebruikers en voorziet hen van gegevens om hun doelen op het gebied van welzijn, fitness en levensstijl te bereiken. De Instinct Crossover heeft Garmin’s volledige pakket welzijnsfuncties, waaronder slaapscore en geavanceerde slaapmonitoring, evenals een gezondheidsmonitoringactiviteit die belangrijke gezondheidsgegevens, zoals Body Battery™, stress en hartslag, en nog veel meer, in één oogopslag registreert.

Voor fitnessliefhebbers bevat de Instinct Crossover onder meer VO2 Max, Pulse Ox, fitnessleeftijd, trainingsstatus/belasting/effect, HRV-status en hersteltijd. Deze essentiële gezondheids- en welzijnsfuncties worden mogelijk gemaakt door de levensduur van de batterij, die enkele weken kan meegaan zonder op te laden. ​

De Instinct Crossover smartwatch connecteert met smartphones zodat gebruikers meldingen rechtstreeks op de pols kunnen ontvangen, contactloze betalingen kunnen doen via Garmin Pay™ en gemakkelijk kunnen synchroniseren met de Garmin Connect™ app en Connect IQ™ Store voor allerlei aanpassingen.

Langere levensduur van de batterij

Voor wie die de voorkeur geeft aan eeuwigdurende tijdwaarneming op analoge horloges, zal de oneindige levensduur van de batterij van de Instinct Crossover Solar Edition waarderen. In de batterijbesparende modus laadt deze namelijk op op zonne-energie, en biedt hij tegelijkertijd traditionele analoge functies zoals tijd, datum en een stopwatch. De Instinct Crossover Solar Edition maakt gebruik van geavanceerde geconnecteerde functies en kan tot 70 dagen batterijduur bieden in smartwatch-modus met opladen op zonne-energie. Zelfs zonder de zonnefunctie kan het basismodel van de Instinct Crossover bijna een maand batterijduur bieden in smartwatchmodus en meer dan 110 uur in GPS-modus.