Garmin vívoactive 5

Garmin onthult de vívoactive® 5, hun nieuwste gezondheids- en fitnesssmartwatch met een helder AMOLED-touchscreen, ontworpen om je levensstijl de hele dag bij te houden tegen een betaalbare prijs. Met een breed scala aan gezondheidsmonitoringfuncties kan vívoactive 5 gebruikers helpen meer te weten te komen over hun lichaam, hen begeleiden naar een actieve levensstijl en hen helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met een batterijlevensduur tot 11 dagen in smartwatchmodus hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over het elke nacht opladen van hun horloge en kunnen ze 24 uur per dag waardevolle gezondheidsgegevens ontvangen, zoals stressniveau, Body Battery™ en slaap met gepersonaliseerde slaapcoaching en slaapdetectie.

Een smartwatch voor elke passie

Met meer dan 30 vooraf geïnstalleerde GPS- en indoorsportapps kunnen gebruikers actief blijven ongeacht hun passie – van wandelen en hardlopen tot roeien, pickleball, rolstoelactiviteiten en nog veel meer. Met de vívoactive 5 kunnen sporters zelfs hun eigen stapsgewijze workouts samenstellen uit meer dan 1.600 oefeningen in de Garmin Connect™ app en deze rechtstreeks naar het horloge sturen. Wie wil trainen voor een 5K run of iets langer, kan zich voorbereiden met de gratis Garmin Coach adaptieve trainingsplannen. Naast het bijhouden van dagelijkse stappen en verbrande calorieën kan de vívoactive 5 ook minuten van matige en zware intensiteit, VO2 max en nog veel meer bijhouden.

We zijn niet te stoppen !

De vívoactive 5 zit boordevol gezondheids- en wellnessfuncties en kan gebruikers helpen de hele dag fit te blijven, elke dag opnieuw. En met een batterijlevensduur tot 11 dagen hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken dat ze hun horloge elke nacht moeten opladen, dus hebben ze 24/7 toegang tot belangrijke gezondheidsgegevens. Dag en nacht houdt de vívoactive 5 de hartslag, ademhaling, stress en nog veel meer bij. Tijdens de slaap kan het ook de hartslagvariabiliteit bijhouden om gebruikers een beter inzicht te geven in hun algehele gezondheid. Daarnaast kunnen vrouwen hun menstruatiecyclus en zwangerschap volgen en advies krijgen over lichaamsbeweging en voeding.

Steeds geconnecteerd

Blijf onderweg geconnecteerd met de vívoactive 5 door berichten, e-mails en waarschuwingen rechtstreeks op je pols te ontvangen wanneer je deze koppelt met een compatibele smartphone. Gebruikers kunnen ook berichten beantwoorden met het toetsenbord van het horloge en foto’s direct op het scherm van het horloge bekijken. Beveiligings- en traceerfuncties dragen bij aan gemoedsrust door een bericht met de locatie van de gebruiker (waar mogelijk) naar geselecteerde contactpersonen voor noodgevallen te sturen als ze zich onveilig voelen of als er een incident wordt gedetecteerd. Onderweg zijn contactloze betalingen mogelijk met Garmin Pay™. Het is ook mogelijk om liedjes en afspeellijsten te downloaden van Spotify®, Amazon Music en Deezer (abonnement vereist) om naar te luisteren zonder telefoon. Daarnaast kunnen gebruikers hun gezondheids- en fitnessgegevens bekijken in de Garmin Connect app en apps, wijzerplaten en meer uit de Connect IQ™ Store rechtstreeks naar het horloge downloaden, of meer opties vinden in de smartphone app.

Start je volgende avontuur met de vívoactive 5

De vívoactive 5 heeft een lichtgewicht aluminium behuizing en siliconen band en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart/leisteen, ivoor/crème goud, marineblauw/marineblauw metallic en paars/paars metallic.