Gebruik de Nextbase 412GW op vakantie met de auto

Vergeet deze zomer zeker je dashcam niet als je met de auto op vakantie trekt. Zo’n dashcam is ontzettend handig wanneer je urenlang onderweg bent en zorgt ervoor dat je de zomer veilig doorkomt*. Ook geeft ze je duidelijke beelden van een eventueel ongeluk dat niet door jou werd veroorzaakt. En die beelden kan je makkelijk doorspelen aan je verzekeraar of zelfs aan de politie. De nieuwe NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam beschikt over een lange opnametijd, hoge beeldkwaliteit en haarscherp nachtzicht. Daarnaast heeft NEXTBASE een update van de Cam Viewer-app uitgebracht. De vernieuwde app verzamelt meer data, zoals ook locatie en snelheid, en je kan zelfs video’s direct bewerken en delen.

Ideaal voor zomerse roadtrips

412GW Car 2De 412GW Dash Cam levert met zijn QUAD HD 1440p-camera een beeldkwaliteit van 30 fps. Dat is een grote vooruitgang vergeleken met vroegere modellen die opnames in 1080p High-Definition boden. De heldere zesvoudige glazen lens biedt duidelijker beeld met een beeldhoek van 140 graden, zodat steeds de volledige weg wordt vastgelegd. Ook slechte belichting is dankzij de vernieuwde nachtzichtfunctie niet langer een obstakel. De 412GW heeft een opnametijd van 4,3 uur via de SD-kaart. Als er niets bijzonders gebeurt, dan worden de beelden automatisch vervangen door nieuwe opnames. Ideaal dus voor je zomerse roadtrips.

Geïntegreerde wifi en intelligente parkeermodus

Met de geïntegreerde wifi download je de beelden direct naar de NEXTBASE Cam Viewer-app op je smartphone, waarna je ze eenvoudig kan delen. Verder voorkomst SOS-databescherming dat belangrijke opnames per ongeluk verwijderd worden en de ingebouwde gps-ontvanger meet de snelheid en exacte locatie van de wagen. Die gegevens raadpleeg je op je computer en deel je makkelijk met je verzekeraar. Verder beschikt de NEXTBASE 412GW, in tegenstelling tot oudere modellen, over een verbeterde intelligente parkeermodus die ook automatisch kan opnemen wanneer de auto uitstaat. Dat betekent dat de dashcam vanzelf inschakelt wanneer er iemand op de parkeerplaats tegen je auto aanbotst, en je deze niet langer handmatig hoeft in te stellen voordat je de auto verlaat.

Vernieuwde NEXTBASE Cam Viewer-app

De NEXTBASE Cam Viewer-app heeft meer functies dan de vroegere versies. Gebruikers hebben inzicht in extra videodata, zoals de gemeten snelheid, G-krachten en een plattegrond. Op deze manier zijn ze altijd op de hoogte van hun rijgedrag. Daarnaast beheren gebruikers de dashcaminstellingen nu vanuit de app. De meer heldere, duidelijkere interface is dan weer eenvoudiger te bedienen en gebruikers schakelen sneller tussen bestanden op de dashcam en de gedownloade bestanden. Dankzij de nieuwe deelfunctie is het daarnaast eenvoudiger om de video’s op social media te posten, maar vergeet dan niet van tevoren de nummerborden te blurren.

Stephan De Tavernier van AVC Enterprises: “De NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam is ontzettend geschikt voor mensen die deze zomer met de auto op vakantie gaan. De dashcam onderscheidt zich van eerdere modellen, zoals de 112, 212 en 312, door zijn verbeterde nachtzichtfunctie en geïntegreerde wifi, én is de ultieme gadget voor een aangename en zorgeloze rit naar je vakantiebestemming.”

Verkrijgbaarheid

De iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten voor een adviesprijs van 179 euro.

Specificaties NEXTBASE iN-CAR CAM™ 412GW Dash Cam

Beeldhoek van 140 graden met QUAD 1440p High-Definition opnames en 30 fps.
Optie voor 60 fps bij opnames in full 1080p High-Definition.
Ingebouwde wifi om je opnames direct via de NEXTBASE Cam Viewer-app op je smartphone te delen.
Ultrahelder 3.0”-ledscherm voor eenvoudig afspelen van opnames en duidelijke menubediening.
Verbeterde nachtvisie voor duidelijke opnames in slechte belichtingsomstandigheden.
Exclusieve magnetische Click&Go-montage voor makkelijke installatie in de wagen inclusief 4 meter lange 12v-stroomkabel.
Superslank ontwerp – afmetingen: 10,9 x 5 x 1,8 cm (BxHxD) (37mm incl. lens).
Zesvoudige glazen lenzen voor ontzettend heldere beelden.
Gps-ontvanger en G-sensor voor het opslaan van locatie en impactgegevens.
Ingebouwde batterij met back-up van 30 minuten in het geval van een ongeluk.
SOS-databescherming voorkomt dat de impact/ongevalopnames per ongeluk verwijderd worden.
Ondersteunt SDHC- en SDXC-microkaartjes tot 32 GB (klasse 10 wordt aanbevolen).