Gun jezelf vrijheid met de moto g8 power lite

Geniet van meer dan twee dagen accuduur dankzij een enorme batterij, beleef de ultra-responsieve prestaties en maak uitstekende foto’s van ultra-dichtbij tot ultra-breed met een professioneel camerasysteem met drie camera’s op de nieuwe Motorola-smartphone. Maak kennis met de moto g8 power lite.

De gloednieuwe moto g8 power lite heeft een indrukwekkende 5000 mAh-batterij, ontworpen om tot drie volle dagen1 mee te gaan, zonder dat hij hoeft te worden opgeladen. Stream tot 100 uur muziek of bekijk tot 19 uur lang de nieuwste series en films. De moto g8 power lite geeft je het vertrouwen dat je altijd genoeg batterij over hebt, voor wanneer je het het meest nodig hebt.

Voorzie in alle fotografie behoeften met een telefoon met een veelzijdig camerasysteem. Het drievoudige camerasysteem van de moto g8 power lite kan in een handomdraai scherpere foto’s, ongelooflijke close-ups en prachtige portretten vastleggen. Gebruik de 16 MP Rapid Focus-hoofdcamera om ultrasnelle opnames te maken, de Macro Vision-camera om 4x dichter bij je onderwerp te komen dan een normale lens, en speel met scherptediepte voor adembenemende portretten.

Al je favoriete content zal er beter dan ooit uitzien op het grote 6,5″ Max Vision-scherm van de moto g8 power lite. Navigeren, bekijken, werken of gamen op volle snelheid zonder wachttijd dankzij de acht-kernprocessor en 4GB RAM. De moto G8 power lite biedt ook 64 GB aan geheugen voor je favoriete applicaties, muziek, foto’s en films. Gebruik de speciale microSD-kaartsleuf om tot 256GB geheugen toe te voegen.

De moto g8 power lite wordt ook geleverd met onze exclusieve Moto Experiences en een waterafstotend ontwerp

Prijs & beschikbaarheid

De moto g8 power lite is beschikbaar vanaf half april in de Benelux in de kleur Royal Blue voor de adviesverkoopsprijs van €169.99.