Haal het beste uit elk moment met de moto e6s

Haal het beste uit elke dag met een toonaangevend dual camera-systeem en een ultra-responsieve prestatie. Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan onze moto e-familie, moto e6s. Een nieuwe Motorola smartphone die alles biedt wat de consument nodig heeft voor een prijs waar hij van houdt.

Met de moto e6s kun je nu in een handomdraai schitterende foto’s van professionele kwaliteit maken met het dual camera-systeem. Gebruik de ultrasnelle 13 megapixelcamera om je meest creatieve foto’s tot nu toe te maken, en combineer deze met de dieptesensor voor een onscherpe achtergrond en prachtige portretten.

Laat de content die je vastlegt zien op een prachtig 6,1″ Max Vision-display. Het grote scherm brengt al je favoriete films, shows en games tot leven als nooit tevoren, terwijl je smartphone toch comfortabel in de hand ligt.

Nu is het nog eenvoudiger om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot je smartphone met een vingerafdruklezer die handig en discreet achterop de telefoon is geplaatst. Eenmaal ontgrendeld, zorgt de ultra-responsieve 2.0GHz octa-core processor ervoor dat alles vlot draait. De moto e6s reageert op elke aanraking. Tik en veeg, zodat je direct naar je favoriete apps kan gaan, en weet dat alles soepel zal verlopen. Met 32 GB aan ingebouwde opslagruimte heb je veel ruimte voor foto’s, liedjes en films. Je kan altijd tot 256 GB meer toevoegen met behulp van het microSD-kaartslot1.

Hoe je ook je dag besteedt, laat een spat water je niet tegenhouden. Of je nu stopt voor een drankje of gaat hardlopen, het waterafstotend2 ontwerp houdt je telefoon van binnen en buiten beschermd.

Beschikbaarheid & prijzen

De moto e6s zal vanaf begin april in België verkrijgbaar zijn in de kleur Peacock Blue met een adviesverkoopprijs van €99,99.