Honda HRM3000 Live

Met de nieuwe robotmaaier van Honda haal je een wereld van innovatie en duurzaamheid in huis. Of beter, in de tuin. HRM3000 Live is uitgerust met tal van indrukwekkende functies voor nog meer controle en gebruiksgemak, waar je je ook bevindt. Zo kan je de maaier op afstand starten en stoppen, het maaischema aanpassen of de maaihoogte wijzigen. De gps-tracking zorgt voor gemoedsrust en het Multi Miimo-systeem laat zelfs meerdere maaiers slim samenwerken in één gebied.

Met HRM3000 ontwierp Honda al een krachtige oplossing om je gazon in topconditie te houden… zonder de minste inspanning. Opvolger HRM3000 Live gaat technologisch nog een stap verder. Het resultaat is een autonome robotmaaier die je makkelijk kan connecteren (3G/4G/Bluetooth) en op afstand bedienen (de connectiviteitskosten zijn de eerste zes jaar inbegrepen).

Waar je je ook ter wereld bevindt, via de gebruiksvriendelijke smartphone-app Mii-monitor Live hou je alles in de gaten en word je moeiteloos een meester in maaien! Je krijgt een duidelijk kalenderoverzicht van het werkschema van de robotmaaier. Maaisessies toevoegen of annuleren, de maaihoogte wijzigen, een technische melding controleren… het kan allemaal zonder dat je in de buurt van je toestel moet zijn.