HP Dragonfly Folio G3

HP blijft premium ervaringen leveren in het Dragonfly-portfolio. De HP Dragonfly Folio G3 combineert de productiviteit van een laptop met het gemak van een tablet in één apparaat, zodat de gebruiker altijd en overal productief kan werken.

De HP Dragonfly Folio G3 maakt brainstormen een persoonlijke ervaring door intelligente inkt van de HP Dragonfly Folio Pen. De pen wordt magnetisch bevestigd aan het apparaat, is voorzien van drie programmeerbare knoppen en kan draadloos worden opgeladen tot 100% in 30 minuten. Gebruikers kunnen nog creatiever te werk gaan door hun pen op het display van de HP Dragonfly Folio te gebruiken om op een secundair aangesloten display te inkten met HP Indirect Inking.

De HP Dragonfly Folio G3 is uitgebreid met HP Presence en biedt samenwerkingsfuncties voor productievere en boeiende videoconferencingervaringen. De 8MP camera zorgt ervoor dat gebruikers op een natuurlijke manier op het scherm verschijnen en dankzij het gezichtsveld van 100 graden kan een andere teamgenoot eenvoudig op het scherm meedoen tijdens een persoonlijke samenwerking. Wanneer gebruikers willen staan of rondlopen, houdt HP Auto Frame ze in beeld. HP Dynamic Voice Leveling past het stemvolume automatisch aan om het consistent te houden, ongeacht of gebruikers zich dicht of ver van de microfoon bevinden.

Als gebruikers op afstand werken, hoeven ze zich minder zorgen te maken over achtergrondgeluiden met AI-gebaseerde ruisonderdrukking die uitgaande en inkomende geluiden filtert. Voor extra veiligheid stelt de HP Privacy Camera gebruikers in staat om de webcam uit te schakelen met een druk op de knop. De HP Dragonfly Folio G3 is gemaakt van gerecycled magnesium, aluminium en ocean bound plastic.