HP ENVY Inspire

Bijna 86 % van de gezinnen gebruikt een printer bij het reilen en zeilen van hun dagelijkse leven. Voor die families lanceert HP Inc. (NYSE: HPQ) vandaag de HP ENVY Inspire met HP+. Deze moderne allround printer is ontworpen met het oog op hun veranderende behoeften nu ze thuis werken, leren en nieuwe herinneringen creëren. In samenspel met de HP Smart App biedt de printer slimme extra’s en gebruiksgemak.

“De ENVY Inspire werd ontwikkeld met inzichten uit eerste hand in wat nodig is voor ons nieuwe normaal, aangezien het ontwikkelingsteam ook tijdens de pandemie via telewerk aan de slag ging”, zegt Tommy De Crom, Category Manager Printing HPS.“Deze printer verenigt onze beste producten, foto-inkten en diensten in combinatie met HP+, het slimste afdruksysteem, onze best-in-class HP Smart App en innovatieve ‘Instant Ink’-service. Kortom: het veelzijdigste thuisprintsysteem uit onze hele bestaansgeschiedenis.”

ENVY Inspire biedt niet alleen hulp voor werken en leren, maar helpt gezinnen ook om bijzondere momenten in het leven te bewaren en te vieren dankzij nieuwe, revolutionaire HP-fotoafdrukmogelijkheden zoals dubbelzijdig afdrukken, automatische toevoeging van datum en locatie en getrouwe kwaliteit in moderne formaten zoals panorama of sociale-media friendly vierkant. Gebruikers kunnen in de HP Smart App kiezen uit een veelzijdig sjablonenaanbod om wenskaarten, souvenirs en nog veel meer te creëren. Dat is perfect voor de 72% van de gezinnen die hun verloren tijd willen inhalen door in 2022 meer uit te geven aan reizen dan in de voorbije vijf jaar.